Megvan két dátum

2018. július 4., szerda 13:44 | 7 hónapja 11 napja 20 órája 44 perce
Hivatalossá vált jégkorongcsapatunk egy hazai és egy idegenbeli Visegrád Kupa-mérkőzésének dátuma.
Megvan két dátum

Amint arról ITT beszámoltunk, a Ferencváros jégkorongcsapata 2004 után ismét elindul egy a hazai bázisú ligán kívüli nemzetközi sorozatban, ugyanis ott lesz a 2018-as Visegrád Kupában. A második alkalommal kiírt sorozat idén hat csapattal rajtol el, így a Fradi ellenfelei a DAB és az Újpest mellett három szlovák élvonalbeli csapat, a címvédő Nyitra, valamint a Poprád és az Érsekújvár lesznek.

A lebonyolítás és a pontos menetrend körül még sok a tisztáznivaló, az azonban biztos, hogy a csapatok egyszer játszanak egymás ellen, a végeredmény pedig az ötmeccses körmérkőzés után alakul ki. Így biztosnak tűnik az is, hogy a szeptember 4-re meghirdetett, Érsekújvár elleni idegenbeli felkészülési mérkőzés VK-találkozó lesz. Ezt szakosztályunk vezetése hivatalosan is megerősítette.

Emellett a szakvezetés megegyezett a Poprád csapatával is, így az előző szezonban az Extraliga negyeddöntőjéig jutó csapattal augusztus 28-án, kedden találkozunk hazai jégen, a Pesterzsébet Jégcsarnokban.

A Nyitra elleni találkozó időpontja még szervezés alatt áll, míg a DAB és az UTE ellen első Erste Liga mérkőzésünk minősül majd egyben VK-meccsnek is.

A találkozók pontos kezdési időpontjával, valamint a jegyinformációkkal kapcsolatban részletes információk később várhatóak.

Jégkorong, Visegrád Kupa
Augusztus 28., kedd: FTC-Poprád
Szeptember 4., kedd: Érsekújvár-FTC