Sajtóakkreditáció a Jubileumi Hokiderbire

2018. október 24., szerda 17:43 | 2 hónapja 22 napja 20 órája 6 perce
Az október 29-én 20.00-kor kezdődő, az FTC-Telekom Jégkorong szakosztálya fennállásának 90. évfordulója alkalmából a Tüskecsarnokban rendezett Jubileumi Hokiderbin várjuk a sajtó képviselőit is!
Sajtóakkreditáció a Jubileumi Hokiderbire

Az akkreditációs kérelmeket a marton.boldizsar@fradi.hu email címre tudják eljuttatni. Az akkreditációt a mérkőzés kezdete előtt 48 órával, tehát október 27-e szombat 20.00-kor szigorúan lezárjuk, az utána beérkező kérelmeket sajnos nem áll módunkban elfogadni!

Az újságíróként akkreditáló kollégák a sajtó számára kijelölt szektorban (a meccsinformációkról, és a szektortérképről bővebb tájékoztatást adunk hamarosan a fradi.hu-n, valamint a helyszínen dolgozó kollégák is segítenek az eligazodásban) foglalhatnak helyet, ahol biztosítunk áramforrást a zavartalan munkához. Azok a kollégák, akiknek fotósként/videósként fogadjuk el az akkreditációját, a megfelelő mellény viselésével (a mellényeket a regisztrációkor vehetik át, egy igazolvány letétbe helyezésével) dolgozhatnak a pálya mellett, a palánknál is. Fontos információ, hogy a médiahíd az esemény ideje alatt le lesz zárva, ott kizárólag a televízió élőben közvetítő munkatársai, valamint a FradiMédia munkatársai tartózkodhatnak!

A mérkőzésre érkező, akkreditációs kérelmükre pozitív elbírálást kapott kollégák karszalagjukat, illetve a fotósok/videósok a mellényeket egy személyazonosító igazolvány felmutatásával a Tüskecsarnok alagsori főbejáratánál lévő regisztrációs pultnál vehetik át a mérkőzés napján 18.30-tól.