Szurkolói információk a Jubileumi Hokiderbire

2018. október 27., szombat 17:17 | 2 hónapja 19 napja 19 órája 30 perce
Fontos információk szurkolóink és vendégeink, valamint a sajtó számára a hétfői Jubileumi Hokiderbiről!
Szurkolói információk a Jubileumi Hokiderbire

Amint arról korábban beszámoltunk, az FTC-Telekom Jégkorong szakosztálya Jubileumi Hokiderbivel ünnepli a szakosztály megalapításának 90. évfordulóját.

A találkozóra még elővételben kaphatóak az utolsó jegyek, a Pesterzsébet Jégcsarnok jegypénztárában a vasárnapi, Vienna Capitals II elleni mérkőzés előtt és alatt, 17.00-tól, valamint a Fradi Shopban szombaton és hétfőn, nyitvatartási időben.

Az FTC-Telekom – UTE Jubileumi Hokiderbi október 29-én, hétfőn 20.00-kor kezdődik a budapesti Tüskecsarnokban. A kapunyitás másfél órával a kezdés előtt, 18.30-kor lesz, így felhívjuk vendégeink figyelmét, hogy a szokásosnál nagyobb érdeklődés miatt a zavartalan bejutás érdekében érkezzenek időben!

A mérkőzés felvezetéseként a csarnok kivetítőjén a szakosztály 90 éves történetével foglalkozó kisfilmek láthatóak majd, valamint a Ferencváros csapata különleges, kizárólag erre az alkalomra készített, egyedi retroszerelésben érkezik majd a jégre, és a meccs előtti bevonulás is tartogat meglepetéseket. A találkozó kezdetén, és a harmadok elején ünnepélyes pillanatoknak lehetnek tanúi a jégen, a kezdőkörben.

Felhívjuk a hazai szurkolók figyelmét, hogy a helyfoglalás érkezési sorrendben történik, ezért is érdemes időben érkezni a Tüskecsarnokhoz! A hazai szurkolók az 1-es kapucsoporton át, a Magyar Tudósok körútja felől léphetnek be a csarnokba. Gépjárművel érkező szurkolóink számára fontos információ, hogy a parkolójeggyel rendelkező hazai drukkerek igénybe vehetik a csarnok mélygarázsát, amelybe a Hevessy út felől, a 6-os számú bejáraton át tudnak behajtani. A mélygarázst kizárólag a parkolójeggyel rendelkező hazai drukkerek vehetik igénybe!

A vendégszurkolók a 2-es kapucsoporton keresztül, a Bogdánfy út illetve a Hevessy út felől közelíthetik meg a létesítményt.

VIP vendégeink a 8-as számú, VIP bejáraton át juthatnak be a csarnokba, VIP karszalagjukat a 7-es számmal jelölt bejárat recepciójánál lévő regisztrációs pulton vehetik át.

Tiszteletjegyes vendégeink szintén a 7-es számmal jelölt bejárat recepciójánál vehetik fel belépőjüket, illetve amennyiben már hozzájutottak a belépőhöz, úgy az 1-es kapucsoporton át juthatnak be a hazai szektorokba! Tiszteletjegyes vendégeink számára is érkezési sorrendben történik a helyfoglalás, de kérjük őket, törekedjenek a D és F szektorokban való helyfoglalásra!

A sajtó képviselői számára a regisztráció szintén a 7-es számú bejárat recepcióján történik, ők is az 1-es kapucsoporton juthatnak be a létesítménybe. A bővebb sajtóinformációk ITT érhetőek el.

A mérkőzés idején a szektorkiosztás a következő:

G-M: hazai szektorok
O: lezárt biztonsági szektor
P-A: vendégszektor
B: lezárt biztonsági szektor
C: Sajtószektor
(A sajtó újságíróként akkreditált képviselői kizárólag itt tudnak helyet foglalni, a zavartalan munkához áramforrást biztosítunk. A palánk mellett kizárólag a fotósként/videósként akkreditált kollégák dolgozhatnak a mérkőzés alatt. A meccs végét követően a sajtószektor alját megnyitjuk, így a média munkatársai lejuthatnak a palánk mellé, a vegyes zónába.)
D: tiszteletjegyes szektor
E: VIP szektor (belépés kizárólag VIP karszalaggal lehetséges!)
F: tiszteletjegyes szektor


Jégkorong, Erste Liga, alapszakasz
FTC-Telekom – UTE, Jubileumi Hokiderbi
2018. október 29. hétfő 20.00, Tüskecsarnok
TV: M4 Sport
Elővételes jegyinformációk: ITT