Hatpontos rangadó

2017. január 6., péntek 14:51 | 1 éve 3 hónapja 20 napja 16 órája 5 perce
Jégkorong-csapatunk vezetőedzője, Greg Lindqvist is tudja, nagyon nehéz dolgunk lesz a Fehérvár ellen, így nem hibázhatunk, ha meg akarjuk nyerni a rangadót.
Hatpontos rangadó

Hokisaink kilenc mérkőzéssel a MOL Liga alapszakaszának vége előtt a tabella kilencedik helyén állnak, azonos pontszámmal a mieinket épphogy megelőzve jelenleg az utolsó rájátszást érő helyen tartózkodó Fehérvári Titánokkal. Ma este 19 órától pedig Greg Lindqvist tanítványai éppen a fehérváriakat fogadják a Pesterzsébet Jégcsarnokban. Vezetőedzőnk is tudja, nagyon szívós, kemény ellenfél érkezik hozzánk, akik ellen minden erőnkre és koncentrációnkra szükség lesz, ha meg akarjuk nyerni ezt a rájátszás szempontjából kulcsfontosságú rangadót.

„A következő kilenc mérkőzésen dől el a sorsunk, hogy bekerülünk-e a rájátszásba, vagy sem. A mostani egy nagyon nehéz szezon, a vezetőség, az edzők és a játékosok számára is. A bajnokság elején minden játékosunk egészséges volt, és tíz forduló után a tabella első helyén álltunk. Ezután viszont elindult a jelenleg is tartó betegség- és sérüléshullám. Régóta nem tudunk állandó sorokkal játszani, most viszont szerencsére csak négy játékosunk nem bevethető. A Titánokkal mindig szoros meccseket vívunk, ráadásul mindkét csapat a rájátszásért küzd. Az lesz a döntő, hogy melyik csapat vét kevesebb hibát, és használja ki jobban az adódó lehetőségeket. Ellenfelünk játékosai nagyon keményen és intenzíven korcsolyáznak, szóval hatvan percen keresztül koncentráltnak kell lennünk, és készen állni mindenre.”

A Fehérvár a túlórák csapata, eddigi idei bajnokijaik közel felén, 31-ből 15 alkalommal dőlt el hosszabbításban az eredmény. Velünk is kiélezett párharcban vannak, a szezon három egymás elleni meccsén egyszer hosszabbítást követően, kétszer büntetők után született meg a végeredmény, sajnos eddig mindháromszor ők hagyták el győztesen a jeget. Csak remélhetjük, hogy ezúttal másképp alakul majd.

Jégkorong, MOL Liga
FTC-Fehérvári Titánok
Január 6., péntek 19.00, Pesterzsébet Jégcsarnok