Új igazolások

2015. július 20., hétfő 21:37 | 3 éve 7 hónapja 9 órája 26 perce
Négy légióst igazolt a Ferencváros jégkorongcsapata, köztük egy nagy visszatérő kedvencet, Juhamatti Hietamakit.
Új igazolások

Az FTC jégkorongcsapata elkezdte feltölteni a légiós helyeit, és négy nem magyar állampolgárt igazolt az új szezonra - két hátvédet és két csatárt.

A Fradi-szurkolók számára komoly örömhír, hogy visszatér csapatunkba a MOL Liga szereplését a 2011/12-es szezonban a Fradiban kezdő Juhamatti Hietamaki. A drukkerek körében népszerű Juha a MOL liga egyik legjobb hátvédje volt az elmúlt években, a Brassó csapatából
igazol a Ferencvárosba.

Jelentős erősítést jelenthet Jimmy Jensen is az FTC-ESMTK számára. A komoly játékosmúlttal rendelkező csatár a francia Brianconból érkezik Magyarországra, de a 27 éves támadónak 46 Alsvenskan- és 151 svéd Division 1-mérkőzés is a lábában van.

A skandináv vonalat erősíti Joona Manninen, a fiatal finn csatár a finn másodosztályú Mestisből rendelkezik komoly tapasztalattal. Joona 145 Mestis-meccsel a háta mögött, a Jokipojat csapatából érkezik a Fradiba.

A negyedik légiós Lettországból igazolt Budapestre, a 25 éves Edgars Apelis színes játékos múlttal bír, Lettországban, Ukrajnában, Csehországban és többek között Németországban is megfordult.

A szakvezetés terve, hogy még egy hátvéddel tovább erősíti a keretet és - egyelőre - öt légióssal vág neki a MOL Ligának!