Változások a hokinál

2015. július 28., kedd 19:17 | 3 éve 6 hónapja 21 napja 22 órája 14 perce
Almássy Kornél szakosztály elnöki mandátuma lejárt, új szakosztályvezetést választott az FTC jégkorong-szakosztálya.
Változások a hokinál

Kedden a Groupama Stadion különtermében megtartott szakosztályülésen új szakosztályvezetést választott az FTC jégkorong-szakosztálya, ugyanis lejárt a négy éve megválasztott szakosztályelnökség mandátuma. A szakosztálygyűlésen Almássy Kornél értékelte a szakosztály elmúlt 4 évét. A szakosztályelnök jelezte, hogy az új ciklusban nem tudja vállalni az elnöki teendőket, de az új elnökségnek tagja maradt.

A szakosztály vezetése megköszönte Almássy Kornél munkáját, amivel hozzájárult, hogy az ínséges éveket átvészelte a csapat és mára anyagilag kiegyensúlyozott helyzetbe került.

Az új szakosztályelnökség tagjává választották Almássy mellett Hudák Gábort, Mieczkievicz Tibort, Pap Gábort, Simon Ferencet, Lautner Györgyöt és Szabó István Pált.

Az új elnökség a szakosztálygyűlést követően rögtön alakuló ülést tartott, ahol egyelőre elnököt nem választottak. Az operatív munka és az új szezonra való felkészülés ettől függetlenül is folyik, a tisztújítás a munkát nem befolyásolja, a felnőtt csapat költségvetése – az FTC klubvezetésével lefolytatott tárgyalásoknak köszönhetően - biztosított a következő szezonra.

A szakmai igazgatói teendőket Hudák Gábor, illetve a szakosztályt működtető két gazdasági társaság ügyvezetését továbbra is Mieczkievicz Tibor és Lautner György látja el.

Az új szakosztályvezetés folytatni kívánja azt a rendezési folyamatot, amit az előző vezetés elkezdett
- az utánpótlásban tovább növelni a gyerekszámot és 2-3 éven belül újra ifjúsági csapatot indítani
- a felnőtt szakágban továbbra is fenntartani az első csapat működését, amíg - a klubvezetés tervei szerint 2017-re – el nem készül végre az FTC jégcsarnoka a népligeti Fradiváros projekt keretében, amivel új alapokra kerülhet Magyarország legsikeresebb hokicsapatának jövője.