Egerbe utazunk

2019. január 9., szerda 12:00 | 8 napja 17 órája 6 perce
A csupa egyetemistákból álló újonc vendégeként folytatjuk a K&H női kézilabda liga küzdelmeit.
Egerbe utazunk

A Kisvárda hazai legyőzése (35-27) után szerdán este Egerben folytatja a bajokságot a Ferencváros női kézilabdacsapata. Következő ellenfelünknek, az Eszterházynak egyébként kijut a jóból, hiszen múlt szombaton a Győri Audi ETO-t fogadta, vagyis öt napon belül megmérkőzik az utóbbi évek két sikercsapatával. A győriek ellen ezzel együtt kiválóan helytállt az egyetemisták sorát keretében tudó egri együttes, az első félidőben szinte végig előnyben kézilabdázott, a 34. percben még 16-16-ra állt, s bár végül tizenöt gólos vereséget szenvedett, a Kemény Ferenc Sportcsarnokot megtöltő szurkolóknak óriási élményt okozott.

A csarnok a hírek szerint ezúttal is tele lesz, hiszen a pénztár nyitásra már csak kevesebb, mint száz jegy maradt gazdátlanul, ráadásul a környéken kifejezetten sok Fradi-szurkoló él, aki nagyon várja az összecsapást. Abban azonban bízhatunk, hogy az egriek legutóbbi meccséből okulva a komolyabb izgalmakat elkerüljük.

„Talán nem meglepő, de rendkívül szimpatikus számomra az Eszterházy törekvése, hogy fiatal magyar kézilabdázókkal próbál eredményes lenni az NB I-ben is – mondta az FTC-Rail Cargo Hungaria vezetőedzője, Elek Gábor. – Láttam a Győr elleni mérkőzésüket, lendületes, gyors játékot igyekeznek megvalósítani, és az ETO ellen ez kifejezetten jól is ment nekik. Ettől függetlenül számunkra csak a győzelem az elfogadható Egerben, de nem szabad lebecsülnünk egyetlen ellenfelünket is. Bízom benne, hogy sokakat megmozgat az összecsapás és sok néző előtt, jó hangulatban léphetünk pályára.”

Az egriek tájékoztatása szerint a pénztárak 16:30-kor nyitnak, aki nem akar lemaradni, az érkezzen időben! Továbbá felhívjuk rá a figyelmet, hogy a meccs helyszínén 17:15 és 17:45 között lehetőség lesz megvásárolni női kézilabdacsapatunk 2019-es naptárát.

K&H női kézilabda liga, 13. forduló
Eszterházy SC - FTC-Rail Cargo Hungaria
Helyszín:
Eger, Kemény Ferenc Sportcsarnok
Időpont: 2019. január 9. 18 óra
Játékvezetők: Őri Erika és Pozdena Erika
Jegyár: 1500 forint
Kapunyitás: 16:30