Fél évre kölcsönvettük Horváth Dórát

2018. december 19., szerda 13:26 | 29 napja 15 órája 12 perce
A 189 centiméter magas kézilabdázó a Győrben nevelkedett, legutóbb pedig a Kisvárdát erősítette.
Fél évre kölcsönvettük Horváth Dórát

Női kézilabdacsapatunknál Danick Snelder és Bobana Klikovac sérülése, illetve Hornyák Dóra gyermekvállalása után egyértelművé vált, hogy a belső védekező pozíció erősítésre szorul, hiszen Mészáros Reát leszámítva gyakorlatilag elfogytak az ezen a poszton bevethető játékosaink. Épp ezért a héten klubunk szerződést kötött a 189 centiméter magas, 24 esztendős védőspecialistával, Horváth Dórával, aki fél évre kölcsönbe kerül a Ferencvároshoz.

„Nagyon meglepődtem a Ferencváros hívásán, amikor először mondta a menedzserem, azt hittem, hogy viccel, de nagyon örülök ennek a lehetőségnek – magyarázta Horváth Dóra, aki Győrben nevelkedett, aztán erősítette az MTK-t, a Kecskemétet és legutóbb a Kisvárdát is. – Próbálok gyorsan beilleszkedni, minél jobban felvenni a ritmust, hogy sikeresek legyünk. Nagy előrelépés számomra, hogy tavaly még a kiesés ellen küzdöttem, most pedig a bajnoki címért harcolhatok.”

Női kézilabdacsapatunk legközelebb január 2-án,Győrben lép pályára (minden jegy elkelt), először az új évben hazai pályán pedig január 5-én,a Kisvárda ellen láthatjuk a lányokat (jegyek korlátozott számban kaphatóak még!).