Jegyinformációk a ljubljanai és a győri BL-mérkőzéseinkre

2019. február 5., kedd 15:17 | 14 napja 2 órája 24 perce
A szlovéniai mérkőzésre ingyenes a belépés, a győri összecsapásra ugyanakkor az Elek Gyula Arénában kell megváltani a jegyeket.
Jegyinformációk a ljubljanai és a győri BL-mérkőzéseinkre

Női kézilabdacsapatunk a 2018/2019-es szezonban még kettő idegenbeli Bajnokok Ligája-csoportmérkőzésen lép pályára – előbb február 9-én a Krim Ljubljana, majd március 2-án a Győri Audi ETO vendége lesz.

A szlovéniai mérkőzésre a hazai klub tájékoztatása szerint nem kell belépőt váltani, de a csarnokba csak korlátozott számú vendég szurkolót engednek be. Az FTC jelezte, hogy igényt tart az összes, vendég szurkolók számára fenntartott jegyre (ez az EHF szabályzata szerint a csarnok maximális befogadóképességének tíz százaléka, de minimum 200 jegy!), vagyis megközelítőleg kettőszáz szurkolónk biztosan bejut a sportcsarnokba. Fontos megemlíteni, hogy az ingyenes vendégjegyek kiosztására az FTC-nek nincs ráhatása, így ezzel kapcsolatosan minden felelősség a meccset rendező felet érinti. Felhívjuk ugyanakkor szurkolóink figyelmét, hogy a jegyek limitált száma miatt érdemes időben a mérkőzés helyszínére utazni. Előzetes regisztrációt a mérkőzést rendező hazai csapat nem tud biztosítani. A vendégjegyek elfogyasa után vélhetően további vendég szurkolónak nem lesz lehetősége a csarnokba való bejutásra.

A győri összecsapásra klubunk első körben 400 darab belépőt vásárolt fel, amelyeket 2019. február 11-én (hétfőn) 15-18 óra között lehet megvásárolni az Elek Gyula Arénában. Ha marad még a jegyekből, akkor új időpontot jelölünk ki. A jegyek egyenként 5000 forintba kerülnek. Amennyiben ez a kontingens elfogy, úgy további 138 darab jegy megvásárlására nyílik lehetőség (ezek 6000 forintba kerülnének).

Krim Ljubljana - FTC-Rail Cargo Hungaria
Helyszín:
Ljubljana (Szlovénia), Kodeljevo Hall
Időpont: 2019. február 9., szombat, 15 óra
Jegyár: Ingyenes a belépés.
Jegyvásárlás: Előzetes regisztrációra nincs lehetőség, klubunk jelezte a hazaiaknak, hogy a teljes befogadóképesség tíz százalékára igényt tart, vagyis a szabályok szerint megközelítőleg minimum 200 fő vendég szurkolót a Krimnek be kell engednie.

Győri Audi ETO - FTC-Rail Cargo Hungaria
Helyszín:
Győr, Audi Aréna
Időpont: 2019. március 2., szombat, 19:30 óra
Jegyár: 5000-6000 forint
Jegyvásárlás: A jegyeket 2019. február 11-én (hétfőn) 15-18 óra között lehet megvásárolni az Elek Gyula Arénában.