Közlemény

2019. január 30., szerda 17:25 | 20 napja 15 perce
Az Európai Kézilabda-szövetség árgus szemekkel figyeli klubunk szurkolóit és a legkisebb kihágás is súlyos következményekkel járhat.
Közlemény

Az előttünk álló hétvégén (február 2. 17:30) az FTC-Rail Cargo Hungaria újra hazai Bajnokok Ligája-mérkőzést játszik, az ellenfél pedig a nagy rivális Győri Audi ETO lesz. Mint ismeretes, a legutóbbi, CSM Bucuresti elleni BL-összecsapás után az Európai Kézilabda-szövetség súlyos, 7000 eurós büntetést rótt ki klubunkra néhány szurkolónk meggondolatlan cselekedete miatt.

Nyomatékosan felhívjuk rá szurkolóink figyelmét, hogy tartózkodjanak a meggondolatlan cselekedetektől, ellenkező esetben a Ferencváros ellen vétenek, és az esetleges újabb kihágás akár csapatunk nemzetközi kupasorozatokból való kizárását is vonhatja maga után.

Szükségünk van a szurkolóink segítségére, a csapat csak akkor lehet erős, ha a lelátóról olyan segítséget kap, mint amilyet az elmúlt években megszokhattunk – őszintén valljuk, hogy a Ferencváros mérkőzésein tapasztalható atmoszféra kuriózum világszerte is. Szeretnénk, hogy olyan erővel támogassák a lányokat, hogy attól a falak is megremegjenek, tiszteljük a fanatizmust, de a klubot végtelenül nehéz helyzetbe hozó egyéneket ki kell zárni a sorainkból.

Ugyanitt tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy a Győri Audi ETO elleni Bajnokok Ligája-összecsapásra minden belépő elfogyott, a pénztárban már csak az előre megváltott jegyek átvételére van lehetőség. Kérjük, a jeggyel rendelkezők érkezzenek időben, legalább egy órával a kezdés előtt a csarnokba, a belépésnél számoljanak a fokozott ruházat-átvizsgálással és a jegyellenőrzéssel, hogy kényelmesen elfoglalhassa mindenki a helyét.

Hajrá, Fradi!

FTC-Rail Cargo Hungaria - Győri Audi ETO
Helyszín:
Érd, Érd Aréna
Időpont: 2019. február 2., 17:30 óra
Játékvezetők: Viktoriia Alpaidze és Tatyana Berezkina (oroszok)
MINDEN BELÉPŐ ELFOGYOTT!
TV: Sport 1