Jegyek, bérletek

2015. július 10., péntek 14:42 | 2 éve 12 napja 23 órája 59 perce
Jegy- és bérletinformációk a hazai bajnoki és a Magyar Kupa mérkőzéseire, illetve a nemzetközi kupamérkőzésekre.

ÁLTALÁNOS INFORMÁCIÓK

Általánosságban a mérkőzésekre való jegyvásárlás több módon is lehetséges:
- Elővételben személyesen az Elek Gyula Arénában kizárólag a megjelölt időpontokban
- Elővételben online a honlapunkon
- A mérkőzés napján a helyszínen pénztárnyitás után

ONLINE JEGYVÁSÁRLÁS

Az online jegyvásárláshoz kérjük kattintson az alábbi linkre: Online jegyvásárlás itt

Az online jegyértékesítés négy órával a mérkőzés kezdete előtt zárul teljes mértékben, de aki a pénztárban kívánja átvenni-nyomtatni az online vásárolt jegyét, annak legkésőbb tizenkettő órával a mérkőzés kezdete előtt kell végrehajtania a tranzakciót. Online jegyet vásárolni csak a hazai mérkőzésekre lehet. A regisztrációval, a vásárlás további fontos részleteivel és annak feltételeivel kapcsolatos pontos leírást szintén az említett oldalon találhatnak.

BÉRLETÁRUSÍTÁS, NB I, 2016/2017

Az Elek Gyula Arénában a megjelölt pénztári időpontokban vagy a mérkőzések előtt megvásárolhatóak a 2016/2017-es idényre szóló bérletek, amelyek női kézilabdacsapatunk NB I-es bajnoki, valamint a Magyar Kupa találkozóira érvényesek. Felhívjuk a figyelmüket, hogy bérlet kiváltására vagy megújítására csak személyesen van lehetőség.

A BÉRLETEK ÁRA

Ülő bérlet: 16.000 Ft
Álló bérlet: 10.000 Ft

A bérletvásárlási lehetőségek időpontjai:
Meccsnapokon pénztárnyitás után.

A további időpontokról később adunk tájékoztatást!

A bérletvásárlás helyszíne: Elek Gyula Aréna, 1101 Budapest, Kőbányai út 47/A.

KEDVEZMÉNY

Az éves bérletet kiváltók ötven százalék kedvezménnyel vásárolhatnak egy darab Fradi mezt az Elek Gyula Arénában, valamint később a Bajnokok Ligája meccsekre szóló belépőknél elővásárlási jogot kapnak.

BÉRLET MEGÚJÍTÁS

Ezúttal is lehetőségük van a tavalyi bérleteseinknek helyeiket megtartani, de felhívjuk figyelmüket, hogy az aréna felújítása miatt az eddigi szektor beosztások részben megváltoznak. A B-szektorba ezentúl nem lesz bérlet árusítás, ezért arra kérjük önöket, hogy legyenek szívesek új helyet választani, ha az előző szezonban ide szólt a bérletük. A G-szektor ezentúl a vendég szurkolóké lesz, akinek ide szólt a bérlete, annak a G-vel épp szemben lévő H-szektort ajánljuk, de természetesen bárki választhat másik szabad széket is. Amennyiben élni szeretnének ezzel a lehetőséggel, jelezzék ezt nekünk az ftckezilabda@ftckezilabda.hu e-mail címen.

A bérletek helyszínen való vásárlásakor készpénzes fizetésre van mód. Utalvánnyal történő vásárlás is lehetséges, de szakosztályunk kizárólag a papír alapú (!) Erzsébet utalványt, a Sodexo Hajrá/Kultúra, és az Edenred Sport/Kultúra utalványt fogadja el.

Jegyvásárlás:

Az online jegyértékesítő felületet ITT érhetik el.
Személyesen korlátozott számban a mérkőzés napján, a kettő órával a kezdés előtt nyíló pénztárban lehet venni, amennyiben marad még (ezt az online jegyértékesítő felületen tudja megnézni, vagy érdeklődjön az schleinig.adam@ftckezilabda.hu e-mail címen).

Felhívjuk kedves szurkolóink figyelmét, hogy jegyek félretételére nincs lehetőség!
Tájékoztatásul közöljük, hogy a 6 év alatti gyermekek (életkoruk igazolása után) ingyen bejöhetnek, amennyiben a kísérőjük ölében ülnek.


További információval kapcsolatban az ftckezilabda@ftckezilabda.hu e-mail címen érdeklődhetnek.