Bemutatták az újakat

2012. május 24., csütörtök 11:48 | 6 éve 8 hónapja 27 napja 18 órája 46 perce
Szezonzáró sajtótájékoztatót tartott az FTC-Rail Cargo Hungaria május 24-én.
Bemutatták az újakat

A 2011/2012. évi szezonban újra felülmúlta a csapat az elnökség által elvártakat, hiszen ismét megnyerte a Kupagyőztesek Európa Kupáját, illetve a bajnokságban – a Bajnokok Ligája selejtezőjét érő – második helyen végzett a BL-döntős győriek mögött.

Jövőre azonban újabb célok állnak a zöld-fehérek előtt. Mindenekelőtt szeretnének bejutni a Bajnokok Ligája-főtáblára. A vezetőség keresi a lehetőségét annak, hogy a selejtezőt hazai környezetben rendezzék. A bajnokságban is új lehetőségek nyílhatnak meg, hiszen az elmúlt két ETO elleni mérkőzésen látottak biztató jelek lehetnek, hogy az öt éve regnáló Rába-partiakat legyőzhesse a Fradi.

Mindehhez természetesen a szponzorok további támogatása is elengedhetetlen. Nagy öröm, hogy újabb fővárosi kerület kíván csatlakozni az egyre szélesedő körhöz. A sajtótájékoztatón Dr. Papcsák Ferenc Budapest-Zugló polgármestere szándéknyilatkozatot tett egy hosszú távú elkötelezettség mellett. A támogatás részletes kidolgozására a következő hetekben kerül sor.

Az elmúlt hónapokban két játékos érkezett a Ferencvároshoz: Vérten Orsolya Győrből, Szekerczés Luca Szekszárdról. Alena Abramovich kapus és Szarka Adrienn balszélső további két évre kötelezték el magukat a csapathoz. Az idei keretből egy játékos, Szádvári Krisztina távozik biztosan, aki a váci együttesben folytatja pályafutását.