Támogatónk a Prim Építő

2012. augusztus 15., szerda 15:40 | 5 éve 9 hónapja 7 napja 13 órája 49 perce
Támogatóink sorozatunkban utánpótlás szponzorainkat kívánjuk bemutatni. A sort a Prím Építő Kft, az ifjúsági csapat névadója nyitja.
Támogatónk a Prim Építő

Prím Építő Kft. az FTC női kézilabda utánpótlás csapatának támogatója

Az elmúlt években elért eredményeink lehetővé tették, hogy társaságunk támogatási keretet alakítson ki, melyben az utánpótlás-nevelés is részt kapott. Támogatási lehetőségek áttekintését követően, választásunk a nagy múlttal és kiváló eredményekkel rendelkező FTC Női kézilabda utánpótlás csapatára esett. 2011 szeptembere óta vagyunk az ifjúsági csapat támogatója.

A Prím Építő Kft. 100%-ban magyar tulajdonú, budapesti cégközpontú kisvállalkozás. A Jelenlegi 38 fős saját létszámból, melyből 18 fő vezető és adminisztratív beosztású és 20 fő fizikai dolgozó. Célprojektjeink elsősorban egészségügyi-, oktatási- és egyéb közintézmények építési és felújítási munkái. Tevékenységünk folyamatos fejlesztése mellett, magas szintű szakmai és etikai normákat követve, kölcsönös előnyökkel járó, hosszú távú és felelős kapcsolatokra törekszünk megbízóinkkal és beszállítóinkkal.

Számos említésre méltó beruházást valósítottunk elsősorban Budapest és Pest Megye területén. Az elmúlt években fő megrendelőink oktatási intézmények voltak, a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem, a Budapesti Corvinus Egyetem, a Szent István Egyetem, a Semmelweis Orvostudományi Egyetem, valamint több kórház és önkormányzat.

Célunk, hogy megrendelőink igényeit továbbra is a legmagasabb szinten kielégítve, fenntartsuk társaságunk jövedelmezőségét, megalapozva támogatói tevékenységünket. Bízunk abban, hogy támogatásunk által hozzájárulunk az FTC női ifjúsági csapatának sikeres szerepléséhez.