Éremeső a Hullám Kupán

2017. május 16., kedd 12:33 | 1 éve 8 hónapja 15 perce
Szinkronúszó szakosztályunk ifjú versenyzői kilenc dobogós helyezéssel tértek haza a pécsi Hullám Kupáról.
Éremeső a Hullám Kupán

A nyár közeledtével hamarosan véget ér a versenyszezon szinkronúszóink számára. Szakosztályunk fiatal versenyzői azonban az idény korábbi részéhez hasonlóan nagy elánnal vetik bele magukat a soron következő versenyekbe! Igaz volt ez a hétvégén Pécsett megrendezett Hullám Kupára is, ahonnan szinkronúszóink összesen kilenc dobogós helyezéssel térhettek haza!

A legkisebbektől az idősebb korosztályokig az egész csapat remek versenyt tudhat maga mögött. A legkisebbek között Barki Zita és az élete első versenyén szereplő Enyedi Réka megnyerte a saját kategóriáját, míg Danóczy Kinga ezüstérmes, Nyilas Orsolya pedig bronzérmes lett. A haladó gyakorlatsorok bemutatását követően Mellik Adél is a dobogó legmagasabb fokára állhatott fel, míg Vámos Boglárka bronzéremmel, Gazsi Tifani pedig egy 5. helyezéssel gazdagodott. FINA gyerekcsapatunk Fáczán Zsófia, Danóczy Réka, Bálint Szonja, Tóth Panni, Csanád Zita, Horváth Kinga, Kolok Dóra, Kovács Klaudia összeállításban nagyon szép versenyzést bemutatva végül a második helyen végeztek. Párti Luca szólóban képviselte a Ferencvárost, és a dobogó harmadik fokára állhatott fel. A nap zárásaként pedig Reizer Amina, Barbara Kimberli, Góz Petra és Kutasi Janka mutatták be életük első kűrversenyét, és végül a nagyon szép 3. helyen végeztek.

Az ifjú sportolópalánták remekül helytálltak a rendkívül hosszú versenynapon, és összesen 3 arany-, 2 ezüst- és 4 bronzéremmel gazdagították a szakosztály éremgyűjteményét.