Remek kezdés

2016. december 1., csütörtök 16:52 | 2 éve 1 hónapja 14 napja 19 órája 49 perce
Jól kezdték szinkronúszóink a téli versenyszezont.
Remek kezdés

November 13-án az Aquatic Kupával megkezdte a téli versenyszezont szinkronúszó szakosztályunk. Sportolóink több számban is megmérettétek magukat, volt akinek ez volt az első versenye, volt aki már visszatérőként az idősebbek között hozott újra aranyérmet a Fradinak.

Barki Zita a 8 év alatti kötelezők versenyszámában abszolút győztesként állhatott a dobogó legfelső fokára méghozzá a nála idősebbeket maga mögé utasítva és ezt a bravúrt már nem először hajtotta végre.
A 10 év alatti kötelezők versenyszámában is a Ferencváros szinkronúszójának nyakába akasztották az aranyat ugyanis Reizer Amina győzedelmeskedett ebben a kategóriában.

A gyakorlatsor I-es szereplői közül Szili Jázmin gyönyörű munkával megszerezte a nap harmadik aranyérmét. Őt követte élete első versenyével Fáczán Zsófi, aki bronzérmes lett. Szintén ebben a kategóriában Danóczy Réka bezsebelhette az ezüstérmet, Tóth Anna pedig a 4. helyen végzett.

A gyakorlatsor II versenyzői gondoskodtak arról, hogy a Fradi még eredményesebben szerepljen. A kategória abszolút győztese Horn Kata lett a dobogó második fokára pedig Gazsi Tifani állhatott fel.

Csodás szereplést tudhat maga mögött Mellik Adél is, aki a 4. és Vámos Bogi aki pedig a5. helyet szerezte meg szakosztályunknak vasárnap. A nap második felében is érdekeltek voltunk méghozzá gyermek kombinációs kűrben. Csapatunk a mezőny legfiatalabbjaival állt ki és minden elvárásnak megfelelt ezen a számukra még ismeretlen terepen de le a kalappal szinkronúszóink előtt mert a lányok a 4 helyen végeztek kűrjükkel. (A csapat tagjai: Barki Anna, Tóth Panni, Horváth Kinga, Csanád Zita, Barki Laura, Kovács Klaudia, Tarcsay Emma, Kolok Dóra és Aradi Vivien)