Fradista házi dobogó

2018. február 23., péntek 18:11 | 10 hónapja 23 napja 14 órája 25 perce
A nőknél egy bronzérmet szereztek az FTC tekézői, míg a férfiaknál kibérelték a teljes dobogót a fradisták a Budapesti Területi Felnőtt Egyéni Bajnokságon.
Fradista házi dobogó

Február 17-18-án rendezték meg az FTC népligeti tekecsarnokában, az Elek Gyula Aréna alagsorában a Budapesti Területi Felnőtt Egyéni Bajnokságot. A kétnapos versenyen 28 női és 52 férfi versenyző indult. Szakosztályunkból a hölgyek mezőnyében Tóth Andrea az előkelő 3. helyen végzett 568 fás eredménnyel, Szabó Mónika ötödikként zárt 556 fával, míg Mátraháziné Kiss Julianna a 15., Czafit Katalin pedig a 16. helyen jutott tovább a kelet-magyarországi döntőbe.

Ami a férfiakat illeti, itt lényegében ferencvárosi „házibajnokság” alakult ki, ugyanis az első három helyen a Fradi játékosai végeztek. Rendes Ádám 618 fás eredménnyel hódította el a bajnoki címet, Botházy Péter 599 fával lett ezüstérmes, míg Balog Mátyás mindössze két fával elmaradva a dobogó legalsó fokára állhatott fel. Rajtuk kívül továbbjutott még a kelet-magyarországi döntőbe Németh Attila, Bíró Patrik és Bánhegyi János is.