Ezüst csapatban

2018. április 24., kedd 11:56 | 9 hónapja 24 napja 19 órája 15 perce
Gyermek fiú tőrcsapatunk borította a papírformát és hatalmasat küzdve éremmel zárt a hódmezővásárhelyi országos bajnokságon.
Ezüst csapatban

A Fradi vívó szakosztálya szombaton hat fiú és négy női tőrözővel indult a Hódmezővásárhelyen megrendezett Gyermek Tőr Országos Bajnokságon. Az egyéni versenyben a hetedik helyen végző Horváth Keán teljesített a legjobban, lányainknak a legjobb 32 jelentette a végállomást.

Látva az egyéni számokban nyújtott teljesítményeket, nem számítottunk arra, amelyet fiú tőrvívóink mutattak a vasárnapi csapatversenyen. A Horváth Keán, Kovács Milán Barnabás, Szemán Máté Balázs, Tóth Barnabás összeállítású FTC felborítva a papírformát egészen a döntőig menetelt, ahol a Törekvéssel került össze, amely végül 45-30-ra nyert, így a Fradi ezüstérmet szerzett.

Míg Hódmezővásárhelyen a legfiatalabbak ob-ja zajlott, Törökbálinton a szakág veterán vívói küzdöttek a országos bajnoki érmekért. A fradista indulók közül a hölgyeknél Fellegi Ildikó Éva a 60 + korosztályban aranyérmet nyert, az 50+-osoknál Novoszelszki Andrea második, míg Dékány László harmadik lett, Riesz Gábor és Takács Mónika pedig egyaránt az értékes ötödik helyen végzett.

EREDMÉNYEK
Gyermek Tőr Országos Bajnokság, Hódmezővásárhely
EGYÉNI VERSENY
FIÚ

7. Horváth Keán, 9. Tóth Barnabás, 29. Kovács Milán Barnabás, 42. Szemány Máté Balázs, 44. Tóth Márton, 45. Bebesi Kolos Norbert
LÁNY
26. Szécsi Blanka, 29. Müller Hanna, 33. Kiss Virág, 46. Bebesi Lili Anna
CSAPATVERSENY
FIÚ

2. FTC (Horváth Keán, Kovács Milán Barnabás, Szemán Máté Balázs, Tóth Barnabás
LÁNY
9. FTC (Bebesi Lili Anna, Kiss Virág, Müller Hanna, Szécsi Blanka)

Veterán női és férfi tőr országos bajnokság, Törökbálint
FÉRFI

3. Dékány László (50+), 5. Riesz Gábor (50+)
NŐI
1. Fellegi Ildikó Éva (60+), 2. Novoszelszki Andrea (50+), 5. Takács Mónika (40+)