Vívók az Arénában

2018. szeptember 28., péntek 16:24 | 3 hónapja 18 napja 21 órája 14 perce
Az Újpest elleni derbin vívószakosztályunk települ ki a családi, azaz a D-szektor alá.
Vívók az Arénában

Újabb állomásához érkezett a „Szakosztályok az Arénában” programsorozat, az Újpest elleni találkozón a vívók mutatkoznak be a Groupama Aréna népes szurkolóhadának. A kitelepülések célja, hogy a labdarúgó-közönség is megismerje az FTC szakosztályainak sokszínűségét, ízelítőt kapjanak, akár kipróbálhassák az adott sportágat, és megismerjék azokat a sportolókat, edzőket, akik az év többi időszakában talán kevésbé kerülnek a reflektorfénybe. A program fontos pontja továbbá a toborzás, hogy szurkolóink értesüljenek róla: az FTC összes szakosztálya folyamatosan várja a sportolni vágyó fiatalokat!

Az Újpest elleni mérkőzés szombaton, 19.30-kor kezdődik. A találkozóra már nem lehet jegyet vásárolni, ezért tisztelettel arra kérünk minden jeggyel rendelkező szurkolót, hogy lehetőleg minél hamarabb érkezzen meg a derbi helyszínére. A Groupama Aréna kapuit már 2 órával a meccs előtt, azaz 17.30-kor megnyitják!

Vívás

A ferencvárosi vívószakosztály 1905-ben alakult meg, de a II. világháború idején megszűnt. A szakosztály 2017 februárjában éledt újjá, a klub az Építők vívószakosztályát vette át, amely a Népligeti Sportközpont közvetlen szomszédságában, a Liget II-ben készül jelenleg.

A szakosztály az újjáéledése óta eltelt másfél év alatt nyert már Magyar Kupát, utánpótlás szinten pedig számos hazai és nemzetközi sikert is elért. A hamarosan kezdődő ifjúsági olimpián is képviseltetik magukat a ferencvárosi vívók, hiszen Zsoldosi Karolina kvalifikálta magát az ötkarikás játékokra.

Kitelepülés

A vívó szakosztály kitelepülése 18.30-kor kezdődik a Családi szektor alatt. Az érdeklődők felpróbálhatják a vívók felszerelését, tesztelhetik gyorsaságukat, és technikai tudásukat, valamint betekintést nyerhetnek ennek a csodálatos sportágnak a kulisszatitkaiba.

Toborzás

Az FTC vívó szakosztálya 8-12 éves lányok és fiúk jelentkezését várják! A szakosztályról minden fontos információt és elérhetőséget megtalálnak a fradi.hu-n, valamint a Facebookon az FTC vívás oldalon. De érdemes felkeresni a kitelepülést is, mindenkit szeretettel várunk egy kis vívásra a Családi, azaz a D-szektor alatt.

Szakosztályok az Arénában
FTC-Újpest – a mérkőzés kezdési időpontja:
19.30
Kapunyitás: 17.30
A vívók kitelepülésének kezdete: 18.30