A bajnokságban javíthatunk

2019. február 8., péntek 23:30 | 10 napja 18 órája 1 perce
A hétközi BL-vereség után már a bajnokságban játszik az FTC-Telekom Waterpolo férfi csapata, amely a BVSC otthonába látogat szombat délután.
A bajnokságban javíthatunk

Szerda este az FTC-Telekom férfi vízilabda-csapata nem bírta el Varga Dénes, Jansik Szilárd és Mezei Tamás sérülését, így a három alapemberét nélkülöző Fradi talán a szezon legrosszabb teljesítményét nyújtva 10-5-re kikapott az olasz Bresciától idegenben. Ezek után biztosak lehetünk abban, hogy még egyszer nem mutatunk ilyen játékot a szezonban, ezt pedig szombat délután be is bizonyíthatjuk.

Az alapszakasz csoportját magabiztosa és veretlenül vezető Ferencváros ahhoz a BVSC-hez látogat, melynek minden pontra szüksége van ahhoz, hogy az első négy hely valamelyikén végezzen és bekerüljön a felsőházba. A zuglóiak jelenleg a harmadik helyen állnak holtversenyben a Honvéddal, de még az ötödik pécsiek is látótávolságon belül vannak, ráadásul nekik van a legkönnyebb sorsolásuk a három csapat közül, hiszen a hátralévő három fordulóban akár mind a kilenc pontot begyűjthetik. Ebből kiindulva a BVSC nem veheti félvállról a Fradi elleni találkozót és küzdeni fognak az utolsó pillanatig.

Az őszi mérkőzésünk előtt is szoros csatára számítottunk, végül azonban könnyed, 14-6-os győzelmet aratott az FTC a Vámos-Varga-Younger trió vezérletével, akik fejenként három-három gólt vállaltak. Az erődemonstrációt idegenben is megismételhetjük, hiszen csapatkapitányunk pénteken már teljes értékű edzésmunkát végzett és akár vissza is térhet sérüléséből.E.ON FÉRFI VÍZILABDA OB I
Alapszakasz 12. forduló, 2019.02.09., szombat 17:00
Budapest, Laky Károly Uszoda
BVSC-Zugló - FTC-Telekom Waterpolo