A Fradit is jelölték

2017. december 15., péntek 13:23 | 1 éve 1 hónapja 2 napja 7 órája 54 perce
Euro Kupa-győztes férfi vízilabdacsapatunkat is jelölték az év csapata díjra.
A Fradit is jelölték

Az MSÚSZ (Magyar Sportújságírók Szövetsége) 2018. január 11-én, csütörtökön 19.30-tól 60. alkalommal rendezi meg a Nemzeti Színházban az Év Sportolója Díjátadót. A szövetség összesen 11 kategóriában 10 jelöltet nevezett meg és mint arról ITT beszámoltunk, az év legjobb labdarúgója kategóriában a férfiaknál Varga Rolandot, míg a nőknél Fenyvesi Evelint és Szabó Viktóriát is jelölték.

Az év csapata kategóriában az MSÚSZ elnöksége úgy döntött, hogy a szavazáson ezt két részre osztva, külön díjazza a klasszikus csapatsportok és az egyéni sportágak csapatversenyeinek legkiválóbb együtteseit. A ma közölt 10 jelölt között ott van a Ferencváros férfi vízilabdacsapata.

Az FTC-PQS Waterpolo április 5-én a román Digi Oradea elleni sikerével megnyerte a LEN Euro Kupát, így 19 év után ismét nemzetközi kupagyőzelmet ünnepelhetett.

„Óriási megtiszteltetés ezen a listán szerepelni. Mindenekelőtt szeretném megköszönni a Ferencvárosi Torna Clubnak és Kubatov Gábor elnöknek a támogatást és egyben gratulálni is szeretnék, mert ez a Fradi nagy közös sikere. Ez tényleges visszaigazolása az elmúlt évek sikeres munkájának és a befektetett energiáknak, erőforrásoknak” – mondta Varga Zsolt vezetőedző.

A Magyar Sportújságírók Szövetsége 2018. január 11-én, csütörtökön 19.30-tól 60. alkalommal rendezi meg a Nemzeti Színházban az Év Sportolója Díjátadót.