A Szuperkupáért játszunk!

2018. október 31., szerda 16:38 | 2 hónapja 15 napja 21 órája 3 perce
Egy hónap múlva, november 30-án rendezik meg a Komjádi uszodában a férfi vízilabda Európai Szuperkupát, melyen a Ferencváros férfi vízilabdacsapata a Bajnokok Ligája-győztes Olympiakosz Pireusszal csap össze!
A Szuperkupáért játszunk!

Görögország és Magyarország legnépszerűbb csapata. Az aktuális Bajnokok Ligája-címvédő és az Euro Kupa-győztes csatája. Ezek alapján fantasztikus mérkőzést láthatnak majd azok a szurkolók, akik november 30-án kilátogatnak a budapesti Császár-Komjádi Sportuszodába, ahol az Olympiakosz Pireusz és a Ferencváros férfi vízilabdacsapata játszik egymás ellen az Európai Szuperkupáért. A rangos trófea sorsa ezen az egy meccsen dől el.

„A mérkőzést a Ferencváros Vízilabda Szakosztálya a Magyar Vízilabda Szövetség támogatásával rendezi a Komjádi uszodában. Sokáig úgy tűnt, hogy ez az Olympiakosz feladata lesz, hiszen a görög csapat is bejelentkezett a LEN-nél, de nem tudták megvalósítani az elképzelésüket. Szerették volna ugyanis az athéni olimpiai uszodába vinni a találkozót, de nem tudták felkészíteni a létesítményt a rangos esemény megrendezésére. Ezek után mi örömmel vállaltuk a házigazda szerepét, bár az idő rövidsége miatt hatalmas munka elé nézünk. Az mindenesetre nagyon nagy dolog, hogy 2017 után ismét Budapest ad otthont a Szuperkupa-döntőnek.” – mondta Madaras Norbert, az FTC Vízilabda Szakosztályának elnöke.

„Nehéz sorozatban vagyunk, hiszen egy hónap van a Szuperkupáig és addig nyolc mérkőzésünk lesz, ráadásul abból kettő idegenbeli Bajnokok Ligája-meccs. Ennek az évnek az egyik csúcspontja lesz a Szuperkupa. Az Olympiakosz sok éve az egyik meghatározó csapata a nemzetközi vízilabdának, a júniusi BL-győzelemmel pedig újra a csúcsra jutottak egy nagyon jól szervezett, higgadt játékkal. A tavalyi Szolnokkal játszott Szuperkupa-döntő után a második lehetőségünk adódik elhódítani ezt a trófeát. Nem tudnám megmondani, hogy ki a találkozó esélyese, mert ez egy egymeccses történet, melyen két jó csapat néz szembe egymással. Mindenképpen izgalmas mérkőzésre számítok.” – nyilatkozta csapatunk vezetőedzője, Varga Zsolt.

A jegyértékesítés jövő héten indul az FTC Népligeti Sportközpontjában és a Groupama Aréna jegypénztárában. A klubvízilabda csúcseseményére 2500 forintba kerülnek a belépők a szurkolói szektorba, míg a VIP-szektorba 10.000 forintért lehet jegyet vásárolni. Az Európai Szuperkupa mérkőzést az M4 Sport élőben közvetíti.

FÉRFI VÍZILABDA EURÓPAI SZUPERKUPA
2018.11.30., péntek, 20:00
Budapest, Császár-Komjádi Sportuszoda
FTC-Telekom Waterpolo – Olympiakosz Pireusz (görög)
Jegyek: 2500 Ft
VIP-jegy: 10.000 Ft
Élő közvetítés: M4 Sport