Apa és fia

2018. július 4., szerda 10:57 | 7 hónapja 12 napja 18 perce
Korábbi klasszis vízilabdázónk, Varga Dániel nem mindennapi, exkluzív fotózáson járt kisfiával, Milánnal - VIDEÓ!
Apa és fia

Különleges fotózásra kísértük el Euro Kupa-győztes és magyar bajnok férfi vízilabdacsapatunk korábbi játékosát, Varga Dánielt. Olimpiai bajnok vízilabdázónk a júliusi Apa Magazin címlapján szerepel, kisfiával, Milánnal.„Az Apa Magazin negyedéves kiadvány, és a legutóbbi, június végén megjelenő számba kifejezetten a nyárhoz, a vakációhoz és a vízhez kötődő személyt szerettem volna találni” – kezdte Vida Ferenc, a magazin főszerkesztője. „Alapvetően sport tematikus címlapra készültünk így több úszót, vízilabdázót megnéztünk, akinek természetesen kisgyereke van, jól mutatna a címlapon, esetleg nyert olimpiát vagy világbajnokságot. Végül utóbbi sportágnál maradtunk és elsősorban olyan sportolót kerestünk, aki nem csak szakmailag, de emberileg is példakép lehet. Ezek alapján jutottunk el Varga Dánielhez, aki nagyon örült a felkérésnek és azonnal igent mondott” – tette hozzá a főszerkesztő.

A felvételeken is jól látható, hogy Dani és kisfia kiválóan érezte magát a műtermi fotózáson, a végeredmény pedig a család és Vida Ferenc szerint is kitűnő lett.

„Jó hangulatban telt a fotózás. Eljött Dani felesége, Éva is, aki csodálatosan festett kismamaként. Danival ők ketten nagyon nyugodt, megfontolt, kedves, életvidám emberek, akiknek kellemes volt a társasága. Külön jó volt látni, hogy a kisfiuk, Milán is az ő karakterüket örökölte. Az elkészült fényképek nagy sikert arattak a családnál, mindenki nagyon elégedett volt” – emlékezett vissza Vida Ferenc.