Az orosz meló

2017. november 7., kedd 14:47 | 1 éve 5 napja 15 órája 5 perce
Tizenkét órás utazás után érkezett meg férfi vízilabda csapatunk Kazanyba, a szerdai Euro Kupa negyeddöntő helyszínére. A délelőtti pihenő után videóelemzés és edzés is szerepel a programban.
Az orosz meló

Címvédő férfi vízilabda-csapatunk tizenkét órás utazás után érkezett meg az oroszországi Kazanyba, ahol szerdán magyar idő szerint délután 16.00-kor lejátssza az Euro Kupa negyeddöntőjének első mérkőzését.

Hétfőn délelőtt még edzést vezényelt Varga Zsolt a játékosoknak, utána elindult a Fradi az orosz túrára. Kazanyig hosszú és fárasztó út vezetett. Délutánra megérkezett csapatunk Isztambulba, ahol négyórás várakozást követően indulhatott tovább. A több mint háromórás repülőút végén sikeresen megérkezett – az időjárás szempontjából kétségtelenül fagyos – Kazanyba, és helyi idő szerint éjjel háromkor elfoglalhatta mindenki a szállodai szobáját.

A kimerítő utazás és az éjszakai érkezés után kedd délelőtt pihenhetett a csapat. Masszőrünknél egymást váltották a játékosok, a tizenkét órás út megtette hatását. A szakmai stáb a repülőúton is elemezte még Euro Kupa ellenfelünket, hogy a konkrét meccsjelenetek kiválasztása után felkészítsék játékosainkat a szerdai negyeddöntőre. Az ebéd után kapusaink, Gárdonyi András és Vogel Soma külön készültek fel az orosz együttes lövőiből, majd a csapattal közös videóelemzéssel folytatódott a program. Este már a mérkőzés helyszínén edz a Fradi.

A helyszínről a későbbiekben jelentkezünk még fényképekkel, interjúkkal és videókkal is.

FÉRFI VÍZILABDA, EURO KUPA
Negyeddöntő, 1. mérkőzés, Kazany
2017.11.08., szerda 18.00 (magyar idő szerint 16.00)
Sintez Kazany – FTC-PQS Waterpolo