Derbi a Népligetben

2018. január 16., kedd 11:24 | 1 éve 1 hónapja 1 napja 19 órája 17 perce
Női vízilabdacsapatunk kedden a bajnoki címvédő UVSE-vel játszik az OB I 12. fordulójában.
Derbi a Népligetben

Derbit rendeznek kedd este a Népligeti uszodában, ugyanis a bajnoki és Magyar Kupa-címvédő UVSE lesz női vízilabdacsapatunk vendége az OB I alapszakaszának 12. fordulójában. A mieink az előző fordulóban 11-6-ra kikaptak a BVSC otthonában, míg az újpestiek könnyedén, 22-4-re kiütötték az UVSE Margitszigetet.

A Fradi és az Újpest legutóbb decemberben, a Magyar Kupa elődöntőjében találkozott egymással. Béres Gergely tanítványai akkor majdnem meglepték az UVSE-t, amely csak nagy nehézségek árán, ötméteresekkel győzött és jutott tovább a döntőbe. A bajnokságban, október 21-én a Hajós Alfréd Uszodában is a lila-fehérek nyertek 13-7-re, így a jelenleg negyedik helyen álló Ferencvárosnak van miért törlesztenie.

„A BVSC elleni mérkőzést jobb minél gyorsabban elfelejteni. Az a vereség annak is betudható volt, hogy egy hónapja nem játszottunk mérkőzést, ez pedig meglátszott a csapaton. Az UVSE erősebb is, mint a BVSC és most ők is az Euroligára készülnek. Igyekszünk a szombaton látott buta hibáinkat kijavítani és helytállni az újpestiek ellen. Ha esetleg nem is ugyanúgy pólózunk majd, mint a Magyar Kupa elődöntőjében, de hasonló vízilabdát kell mutatnunk és csapatként, egymást segítve játszani” – mondta csapatkapitányunk, Kisteleki Dóra.

VÍZILABDA
NŐI OB I
ALAPSZAKASZ, 12. FORDULÓ
FTC-UVSE
Népliget, 20.15