Érvényesíteni a papírformát

2018. február 7., szerda 11:33 | 1 éve 13 napja 1 órája 19 perce
Női vízilabdacsapatunk szerda este a Tatabánya vendégeként játszik az OB I 14. fordulójában.
Érvényesíteni a papírformát

Az előző fordulóban, a Honvéd otthonában aratott kiütéses, 23-4-es győzelem után ismét idegenben játszik bajnoki mérkőzést az OB I-ben jelenleg a negyedik helyen álló női vízilabdacsapatunk. Az ellenfél ezúttal a kilencedik helyezett Tatabánya lesz, amelyet novemberben 13 góllal, 18-5-re győztünk le a Népligetben.

„Várjuk már a mérkőzést, természetesen a célunk érvényesíteni a papírformát és minél nagyobb különbséggel nyerni. Most már közeledik az alapszakasz vége, így jó lenne a hibák számát lecsökkenteni és meccsről meccsre jobban játszani” – kezdte Kövesdi Vivien, akit az elmúlt hónapokban mutatott remek teljesítménye után Bíró Attila, a magyar válogatott szövetségi kapitánya meghívott a keretbe, és az Európa Kupa selejtezőjében először játszhatott a felnőtt nemzeti csapatban.

„Óriási megtiszteltetés volt, hogy képviselhettem Magyarországot a válogatottban és remélem, hogy lesz még időm bizonyítani. Az ilyen mérkőzéseken is szeretném megmutatni, hogy miért hívott meg a nemzeti csapata a szövetségi kapitány” – mondta 23 éves szélsőnk.

NŐI OB I.
Alapszakasz, 14. forduló
20.00, Tatabánya-FTC