FTC-Szolnok a kupadöntőért!

2017. november 27., hétfő 13:43 | 10 hónapja 20 napja 13 órája 52 perce
A nők után férfi vízilabdacsapatunk is a címvédővel került össze a Magyar Kupa négyes döntőjében. A mai sorsoláson Varga Zsolt együttese a Szolnokot kapta az elődöntőben.
FTC-Szolnok a kupadöntőért!

Idén már harmadszorra találkozhat egymással az FTC és a Szolnok. Az Európai Szuperkupa és a bajnokság után a hazai kupasorozat elődöntőjében csap össze a két fél. A szövetség székházában ma délben tartották meg a sorsolást. A másik ágon Eger - OSC párbaj lesz a fináléba jutásért. Mind a négy csapat esélyeshez méltóan, hibátlanul jutott el a négyes döntőig.

Amint az a mai sorsoláson kiderült, nem csak női, de férfi csapatunk is a címvédővel került össze a kupa elődöntőjében.

A Fradi eddig kétszer játszott a Szolnokkal, mindkétszer a Dózsa nyert. A harmadik összecsapás a kupadöntőbe jutásról szól.

Varga Zsolt, vezetőedző, FTC-PQS Waterpolo:
„Ebben a kupa Final Fourban nincs könnyű ellenfél, az Egert és az OSC-t is erős csapatnak tartom, ráadásul az ő tényleges játékerejükkel még nem találkoztunk, csak két edzőmérkőzésen. Ellenben a Szolnokkal játszottunk már két tétmérkőzést, azt a két találkozót ki tudjuk elemezni. Minden egyes ilyen szintű mérkőzéssel – az eredménytől függetlenül – előre tudunk lépni. Fontos, hogy ezekre a meccsekre megtaláljuk a saját játékunkat, amit a harc mellett a higgadtság és türelem jellemez.”

A budapesti Császár-Komjádi Sportuszodában megrendezésre kerülő négyes döntőre már megkezdődött a jegyárusítás, a belépőket ITT lehet megvásárolni.

FÉRFI VÍZILABDA BENU MAGYAR KUPA
NÉGYES DÖNTŐ
2017.12.02., szombat Komjádi uszoda
Elődöntő
16.00 ZF Eger – A-Híd-OSC-Újbuda
17.45 Szolnoki Dózsa – FTC-PQS Waterpolo
2017.12.03., vasárnap Komjádi uszoda
17.45 – DÖNTŐ