Gólzáporos siker

2018. február 10., szombat 19:28 | 1 éve 9 napja 17 órája 26 perce
Női vízilabdacsapatunk 17-5-re legyőzte az UVSE Margitszigetet az OB I 15. fordulójában.
Gólzáporos siker

Női vízilabdacsapatunk esélyesként szállt medencébe az UVSE Margitsziget ellen, és érvényesítette is a papírformát.

Az első negyedben 3-1-es előnyre tettek szert a mieink, a második negyedet viszont már 4-1-re nyerték meg, így játékosaink a magabiztos vezetés tudatában nyugodtan várhatták a folytatást.

Ha lehet, a két csapat közötti különbség a mérkőzés második felében még jobban kijött: a harmadik negyedet 6-1-el hoztuk, majd a záró játékrészt 4-2-re nyertük, így összesítésben 17-5-re megnyertük a találkozót.

A mérkőzés egyetlen negatív eseménye, hogy Kisteleki Dóra térde megsérült, játékosunknak jobbulást kívánunk! Kiemelendő a pozitív történéseket is: Bujka Barbara 4, Kövesdi Vivien és Gémes Alexa pedig 3-3 gólt szerzett, de a csapat összteljesítménye is dicséretet érdemel, mert a lányok a magabiztos előny tudatában is végig nagy szívvel játszottak.

Együttesünk győzelmével tartja negyedik helyét a tabellán!

Béres Gergely (FTC, vezetőedző): - Ahogy azt vártuk, magabiztosan nyertünk. A legnagyobb fejfájást most az okozza, hogy Kisteleki Dóra térde megsérült, jobbulást kívánunk neki, és bízunk abban, hogy a következő mérkőzésen már újra a sorainkban tudhatjuk őt. A mérkőzésről: nagy különbség volt a két csapat között, örülök, hogy sok gólt lőttünk, és hogy mindenkinek játéklehetőséget tudtam adni. Külön pozitívum, hogy amit a meccs előtt megbeszéltünk, azaz hogy kevés gólt kapjunk, azt sikerült teljesíteni.Női OB I
FTC-UVSE Margitsziget 17-5 (3-1, 4-1, 6-1, 4-2)
Gólszerzőink:
Bujka (4), Kövesdi, Gémes (3-3), Muzsnay, Kövér-Kis (2-2), Vogt, Illés, Gerendás