Hajrá, Fradi!

2018. május 25., péntek 17:31 | 6 hónapja 16 napja -1 órája 56 perce
Szombaton eldől, hogy a Ferencváros vagy a Szolnok nyeri a magyar férfi vízilabda bajnokságot. A döntő ötödik mérkőzését 17 órától rendezik a Komjádi-uszodában.
Hajrá, Fradi!

Ugyan négy mérkőzést már lejátszottak a férfi vízilabda OB I döntőjében, de kijelenthető, hogy a szombati találkozó lesz az igazi finálé, hiszen az a csapat emelheti magasba a bajnoki serleget, amely nyerni tud a Császár-Komjádi Sportuszodában. Nagyon nehéz lenne megjósolni azt, hogy milyen meccs lesz az utolsó, hiszen a párharc első két felvonásán a vártnál talán simább FTC-siker született, majd egy kiütéses szolnoki győzelem után úgy nyert a címvédő 8-7-re, hogy a Fradi majdnem ledolgozta ötgólos hátrányát.

Bárhogy is alakuljon a szezon utolsó meccse, az már most megállapítható, hogy a Ferencváros hatalmasat lépett előre az előző évekhez képest. A tavalyi negyedik hely után ugyanis az aranyéremért küzdünk és méltó ellenfele vagyunk a Bajnokok Ligája-győztes Szolnoknak, amely zsinórban három bajnokságot nyert meg.

„Harcos férfiakra van szükség. Őrültekre, akik elhiszik, hogy megnyerhetik ezt a bajnoki címet. Már bebizonyítottuk, hogy a Szolnok sem verhetetlen, ezért hinnünk kell magunkban. Azt kell elővennünk, amit már megcsináltunk és egy kicsit nagyobb nyugalommal kihasználni a helyzeteinket és akkor nyerhetünk.” – mondta Varga Zsolt, az FTC-PQS Waterpolo vezetőedzője.

Fontos szurkolói információ:

A múlt heti találkozóhoz hasonlóan ezúttal is megcseréljük a szektorokat a Magyar Vízilabda Szövetség kérésére a Császár-Komjádi Sportuszodában. A kispad mögött található szurkolói 8-as és 9-es szektorok átkerültek a másik oldalra a 4-es és az 5-ös helyére. (A lenti ábrán látható a változtatás)

Szurkoljunk a Fradinak! Előre a bajnoki címért!

FÉRFI VÍZILABDA OB I
Döntő, 5. mérkőzés, 2018.05.26., szombat, 17.00
Császár-Komjádi Sportuszoda

FTC-PQS Waterpolo – Szolnoki Dózsa
Az egyik fél harmadik győzelméig tartó párharc állása: 2-2
Jegyek: MINDEN JEGY ELKELT!
Közvetítés: Élőben az M4 Sporton, élő szöveges tudósítás a fradi.hu-n

A döntő eredményei:
1.mérkőzés: május 13.
FTC-PQS Waterpolo – Szolnoki Dózsa 12-9
2. mérkőzés: május 16.
Szolnoki Dózsa – FTC-PQS Waterpolo 9-14
3. mérkőzés május 19.
FTC-PQS Waterpolo – Szolnoki Dózsa 6-14
4. mérkőzés : május 23.
Szolnoki Dózsa – FTC-PQS Waterpolo 8-7
5. mérkőzés: május 26. 17:00, Császár-Komjádi Sportuszoda
FTC-PQS Waterpolo – Szolnoki Dózsa