Hétközi bajnoki jön

2017. október 11., szerda 10:35 | 9 hónapja 6 napja 22 órája 16 perce
A férfi vízilabda magyar bajnokság hétközi fordulóval folytatódik. A Fradi második OB I-es mérkőzését is hazai medencében játssza, a harmadik fordulóban az UVSE lesz az ellenfél, szerdán 19 órától a Népligetben.
Hétközi bajnoki jön

Férfi vízilabda-csapatunkra a héten újabb erőpróba vár. Szerdától vasárnapig négy mérkőzést játszik az FTC-PQS Waterpolo. A bajnoksággal kezdünk, majd az Euro Kupa második selejtezőkörével folytatjuk.

A bajnokság harmadik fordulója kedden megkezdődött, a Fradi csoportját a Szolnok-Debrecen találkozó nyitotta. A címvédő magabiztosan nyert, és három mérkőzés után vezeti az A csoportot.

A Ferencváros második mérkőzését is hazai közönség előtt játszhatja az OB I-ben. Az ellenfél az UVSE együttese lesz. Bár a játékoskeret alapján jelentős az erőkülönbség a két együttes között, a Fradi-Újpest mindig derbinek számít és kettőzött erővel készülnek a felek.

Varga Zsolt csapata eddig tíz mérkőzést játszott a szezonban, mindegyik sorozatban hibátlan. A Magyar Kupa és az Euro Kupa selejtezőben mindegyik meccsén nyert a Fradi és a bajnokságot is magabiztos győzelemmel kezdte, szombaton 18-5-re győzte le a Szombathely csapatát. Az UVSE ellen ismét a fiatalok kapnak több lehetőséget.

Varga Zsolt, vezetőedző, FTC-PQS Waterpolo:
Ezen a héten négy mérkőzést játszunk, szerdán a bajnoki harmadik fordulóban az UVSE-vel találkozunk először. A szombati mérkőzésen - bár nagy különbséggel záruló találkozó volt - érezhető volt némi kapkodás, a támadások siettetése. Azt akarom, hogy ezt kijavítsuk és az első pillanattól fogva a játék minden részében egy koncentrált, rendezett játék jellemezzen minket az UVSE ellen. Az előző mérkőzésen jól játszó fiatalabb sort szeretném ezen a mérkőzésen is nagyobb részt játszatni. Pohl Zoltán, Madaras Norbert, Varga Dániel és Gál Dávid különböző okok miatt nem lesz ott a vízben a hétközi fordulóban, ezért az ifjúsági csapatból is lehetőséget adok játékosnak.

A mérkőzésre a belépő 1.000 Ft, a jegypénztár a találkozó előtt egy órával nyit. A szerdai bajnokin bérletvásárlás a jegypénztárnál lehetséges.

Várjuk a kézilabda és jégkorong bérlettel rendelkező szurkolóinkat is, akik a póló bajnokira a jegyet fél áron vehetik meg.

E.ON VÍZILABDA OBI.
Alapszakasz, 3. forduló
2017.10.11., szerda 19.00 Népliget
FTC-PQS WATERPOLO - UVSE