Húsz Fradi-gól

2018. január 20., szombat 16:52 | 1 éve 28 napja 13 órája 49 perce
Férfi vízilabdacsapatunk magabiztos, gólzáporos győzelemmel kezdte az évet. A bajnokságban Varga Zsolt csapata 20-4-re nyert az UVSE ellen a Margitszigeten.
Húsz Fradi-gól

Testvérpárharc. Először játszottak egymás ellen a Vogel testvérek. Soma a Fradi kapujában, Simon az UVSE centereként. Az első támadásnál már szembe kerültek egymással, Simon bevette testvére, egyben korábbi csapata kapuját. Gyorsan kettőre növelte előnyét a hazai csapat. Jaksic szerezte a Fradi első gólját, Varga Dénes egyenlített. Német Toni és Manhercz Krisztián góljaival ellépett a Fradi, Varga Dénes lőtte a negyed utolsó, csapatunk ötödik gólját. A végén Vogel Soma ötméterest védett, az első játékrészt 5-2-re nyerte a Ferencváros.

A második negyedet simán hozta Varga Zsolt csapata, hármat dobott, egyet sem kapott. Mitrovic duplázott. Centerünk, Német Toni ebben a játékrészben is betalált, 8-2-re vezetett az FTC-PQS Waterpolo.

A Fradi-roham folytatódott a fordulás után is, nem vettek vissza játékosaink a tempóból, 12-0-s menetet követően, tizenkilenc perc gólcsendet tört meg az UVSE. A harmadik negyedet 7-2-re megnyerte csapatunk, és 15-4-re vezetett az utolsó felvonás előtt.

Megnyomta a negyedik nyolc percet is a Fradi, egy pillanatra sem engedtek ki játékosaink, az 5-0-s utolsó negyed után nagyon magabiztosan, 20-4-re megnyerték az év első bajnoki mérkőzését az UVSE ellen.

FÉRFI OB I.
10. forduló, Margitsziget
Hajós Alfréd Sportuszoda
UVSE - FTC-PQS WATERPOLO 4-20 (2-5, 0-3, 2-7, 0-5)
Gólszerzők:
Varga Dénes 3, Német T. 3, Madaras 3, Mitrovic 2, Varga Dániel 2, Manhercz 2, Jaksic, Vámos, Nikic, Sedlmayer, Jansik