Indul a bérletárusítás!

2018. augusztus 16., csütörtök 11:49 | 6 hónapja 1 napja 19 órája 20 perce
Megvásárolható az FTC Vízilabda Szakosztályának szurkolói bérlete és az új VIP bérlet, amelyek érvényesek a női és a férfi csapatunk összes hazai mérkőzésére, beleértve a Bajnokok Ligája találkozókat is! Biztosítsd már most a helyedet a legnagyobb rangadókra!
Indul a bérletárusítás!

Lemaradtál tavasszal az FTC-Szolnok bajnoki döntő hazai összecsapásairól? Az utolsó pillanatig izgulnod kellett, hogy marad-e belépő a jegypénztáraknál? Ha igen, vásárold meg még a szezon elején az FTC vízilabda szurkolói bérletet, amivel már most biztosíthatod helyed a női és a férfi csapatunk összes hazai mérkőzésére. Mindez három sorozatot jelent: Magyar Bajnokság, Magyar Kupa és a Bajnokok Ligája.

A háromfrontos küzdelemben a szurkolókra is szükségünk van a medence mellett, hiszen májusban a drukkerek segítsége is kellett ahhoz, hogy 18 év után ismét magyar bajnoki címet ünnepelhessen az FTC férfi vízilabdacsapata. A következő szezonban a címvédést célozza meg Varga Zsolt együttese, amely ősztől a Bajnokok Ligájában is megméretteti magát a világ legerősebb klubjai ellen. Női csapatunk pedig egy év tapasztalattal a háta mögött a dobogóért küzdhet az ob I-ben és a Magyar Kupában története második szezonjában. Éppen ezért kérünk minden fradistát, szurkoljon nekünk céljaink elérésében a Népligetben, illetve a Komjádi Uszodában!

VIP BÉRLET:

Újdonság a 2018/19-es szezonban, hogy a szakosztály limitált számú VIP bérletet is kiad, melynek megvásárlásával támogatja az FTC Vízilabda utánpótlását. A szurkolói bérlethez hasonlóan a VIP bérlet is érvényes csapataink összes hazai mérkőzésére, mindemellett a kártya birtokosa exkluzív ajándékcsomagot is kap az idény során:
- dedikált vízilabda felszerelések, amiket az első BL-meccsünkön vehet át,
- elővételi jegyvásárlás,
- kiemelt hely az uszodában,
- ingyenes fogyasztás a VIP büfébe a mérkőzések alatt,
- és további kedvezmények.

50 %-OS AKCIÓ!

Azon szurkolóink, akik megvásárolják a vízilabda bérletünket, az FTC kézilabda illetve a jégkorong csapatainak minden hazai bajnoki mérkőzésére 50%-os kedvezménnyel, azaz fél áron juthatnak be.

A kedvezményes jegyvásárlás csak akkor vehető igénybe, ha az Elek Gyula Aréna, valamint a Pesterzsébeti Jégcsarnok jegypénztáránál felmutatja a 2018/2019-es bajnoki idényre szóló érvényes szurkolói bérletet! További információ ITT2018/19-ES SZURKOLÓI BÉRLET ÉS JEGYINFORMÁCIÓK:

- A vízilabda szurkolói bérlet egységes ára: 25.000 Ft
- A vízilabda VIP bérlet egységes ára: 100.000 Ft
- A hazai bajnoki mérkőzések jegyárai egységesen: 1.000 Ft
- A hazai Bajnokok Ligája mérkőzések jegyárai egységesen: 1.500 Ft
- A belépés 6 éves kor alatt ingyenes.
- A vízilabda bérlettel 50%-os kedvezménnyel vásárolhat belépőt az FTC kézilabda és jégkorong csapatok hazai bajnokijára.

Bérletárusítás:
- Fradi Shop (1091 Budapest, Üllői út 129., Groupama Aréna) – Hétfőtől-Szombatig: 10:00 – 19:00
- FTC Népligeti Sportközpont, Fradi Shop-konténer (1101 Budapest, Vajda Péter utca 48.) – Hétfőtől-Péntekig: 14:00 – 19:00

Jegyek:
- Elővételben az FTC Népligeti Sportközpontjában a megjelölt mérkőzésekre.
- A mérkőzés napján a helyszínen a találkozó megkezdése előtt 1 órával nyit a jegypénztár.

Az FTC vízilabda szakosztálya várja szurkolóit az idei szezonban is!
Hajrá, Fradi!!!