Javítani és győzni

2018. január 31., szerda 13:44 | 1 éve 19 napja 22 órája 28 perce
Férfi vízilabdacsapatunk ma este a BVSC-vel játszik bajnoki mérkőzést a Komjádi uszodában.
Javítani és győzni

Öt napon belül a második OB I-es mérkőzését játssza a Fradi. Varga Zsolt csapata szombaton a Debrecen ellen szerezte meg a három pontot, mai ellenfelünk, a BVSC ellen is kötelező a győzelem.

A zuglóiak stabilan őrzik harmadik helyüket a csoportban, így szinte biztosra vehető, hogy a felsőházban folytathatják. A tizenegy mérkőzésből hét győzelmet szereztek, egy döntetlen és három vereség mellett. Egyiket pont a Fradi ellen szenvedték el még ősszel, amikor a Szőnyi úton 13-3-ra kaptak ki.

Az FTC-PQS Waterpolo második helyen áll csoportjában. A 2018-as évben eddig mindhárom találkozóját megnyerte, de a játékkal egyik találkozó után sem volt elégedett Varga Zsolt. Ezen mindenképpen javítanának ma este.

„A januárban lejátszott három mérkőzésünk alapján úgy érzem, vissza kell találnunk a saját játékunkhoz, hogy újra magabiztos védekezés jellemezzen minket és előre tudjunk lépni a támadás hatékonyságában is. Az alapszakaszban az első mérkőzésünk ősszel a BVSC-vel, egy fizikailag megterhelő, harcos játékot hozott, erre készülünk most is. Nekünk ezen a mérkőzésen is kötelező a győzelem, de ismerve a BVSC-t a három pontot nem fogják „ingyen” nekünk adni. Fontos, hogy minden csapathoz megfelelő alázattal álljunk hozzá és akkor azt gondolom, bármilyen nehéz és küzdelmes mérkőzéseket is játszunk így az év elején, pozitívan fogunk kijönni ebből az időszakból” – mondta vezetőedzőnk, Varga Zsolt.

Jansik Szilárd a jó kezdés fontosságára hívta fel a figyelmet.FÉRFI OB I
12. forduló
Császár-Komjádi Sportuszoda
2018.01.31., szerda 20.00
FTC-PQS Waterpolo–BVSC