Jegyelővétel a rangadóra

2017. november 14., kedd 17:08 | 1 éve 1 hónapja 4 napja 14 órája 53 perce
Az év első bajnoki rangadója következik! Férfi vízilabda csapatunk a címvédő Szolnokkal mérkőzik meg szombaton a Népligetben. A találkozóra szerdától elővételben is lehet jegyet váltani.
Jegyelővétel a rangadóra

A Ferencváros vízilabda szakosztály az érdeklődésre való tekintettel úgy döntött, hogy ezúttal nem csak a mérkőzés napján, hanem elővételben is árusít jegyet a szombati bajnoki rangadóra.

Jegyet váltani elővételben a Vajda Péter utcai sorompós porta melletti regisztrációs konténer pénztárában lehet szerdától-péntekig 14.00-19.00 óra között.

Az FTC-PQS Waterpolo a bajnoki címvédőt fogadja szombaton. A találkozó 17.45-kor kezdődik. A Szuperkupa után másodszor játszik egymással a két csapat. A bajnokság szempontjából fontos három pontért szállnak vízbe a csapatok, a rangadó az alapszakasz csoportelsőségről is dönthet.

Töltsük meg együtt az uszodát, legyen teltház a Népligetben, szurkoljunk a csapatunknak a helyszínen! Az FTC - Szolnok mérkőzésre két szektorba lehet elővételben jegyet vásárolni: a hazai „A” lelátóra és a hazai „C” lelátóra.

A találkozóra a belépők ára egységesen: 1.000 Ft

Tizennégy éves kor alatt a belépés díjtalan!

A bajnoki mérkőzés napján 16.30-tól nyit jegypénztárunk.

Az éves vízilabda szurkolói bérletek érvényesek a Szolnok elleni bajnoki mérkőzésen is!

E.ON VÍZILABDA OB I
7. forduló
2017.11.18., szombat 17.45, Népliget
FTC-PQS WATERPOLO – Szolnoki Dózsa

A helyek elfoglalása az uszodában érkezési sorrendben történik.