Jobbulást, Dani!

2018. március 13., kedd 16:25 | 10 hónapja 2 napja 16 órája 54 perce
Fontos mérkőzések előtt áll a Ferencváros férfi vízilabdacsapata - Varga Zsolt értékelt és számolt be a csapattal kapcsolatos legfontosabb információkról.
Jobbulást, Dani!

Csapatunk sorozatban 13 bajnoki találkozót nyert meg, ezzel a felsőház második helyén áll azonos pontszámmal az éllovas Szolnokkal. Varga Zsolt együttese szombaton Miskolcra látogat, és köszönhetően annak, hogy ebben a szezonban már ötször legyőztük a borsodiakat, kijelenthető, hogy az FTC a találkozó esélyese. Ezt követően azonban két nehéz összecsapás vár a Fradira, hiszen március 24-én az Egert fogadja hazai medencében, majd a hónap utolsó napján az Euro Kupa-döntő első mérkőzését rendezik a Komjádi uszodában. Csapatunk már javában készül ezekre a találkozókra, ám van egy nagy hiányzó.

„A szezon egyik legfontosabb szakasza következik, ráadásul az Eger elleni bajnoki előtt öten is válogatott mérkőzést játszanak majd, így később csatlakoznak a felkészülésbe. Az elmúlt hetekben egyre jobb formába kerültünk, ami örömteli, azonban Varga Dánielre nem számíthatok a következő hetekben. Dani az OSC ellen megnyert mérkőzésen megsérült egy szerencsétlen mozdulat után. A vizsgálatok megállapították, hogy bal lábán eltört a lábközépcsontja. A gyógyulási idő várhatóan három-négy hétig tart majd. Daninak mihamarabbi, és maradéktalan felépülést kívánunk, várjuk vissza a csapatba!” – mondta vezetőedzőnk, Varga Zsolt.