Jól hangoltunk

2018. október 31., szerda 21:34 | 2 hónapja 15 napja 15 órája 8 perce
Tízgólos győzelemmel melegített a Bukarest elleni Bajnokok Ligája mérkőzésre a Ferencváros férfi vízilabdacsapata. A címvédő az AVUS-t győzte le magabiztosan a Népligeti uszodában.
Jól hangoltunk

Mivel a meccs másnapján egy bukaresti utazás várt a Fradira, több játékosnak is pihenőt adott Varga Zsolt vezetőedzőnk. Ezúttal Gárdonyi András, Varga Dénes, Stefan Mitrovic és Slobodan Nikic hagyta ki az AVUS elleni bajnokit, helyettük pedig a fiatalok kaptak szerepet. Gál Dávid (a képen), Turnai András és Goschi Ádám, az utolsó negyedben pedig Jókai Miklós védhette a kapunkat.

A mérkőzésen a két csapat közti különbség azonnal megmutatkozott, hiszen az első negyedben már 4-1-re vezettünk, az előny pedig megduplázódott a nagyszünetre, mivel szombathelyiek elkezdtek fáradni. Ami mindenképpen örömteli volt együttesünk szempontjából, hogy a harmadik játékrész végére a 13 találatunkon 9 játékosunk osztozott.
Az utolsó percekben már visszavett a címvédő, ennek köszönhetően három gólt is szerzett az AVUS, de a vége így is magabiztos 16-6-os győzelem lett. A Ferencváros ezzel zsinórban 11. tétmérkőzését nyerte meg a szezonban.

Nem sok ideje marad a pihenésre csapatunknak, hiszen pénteken a Steaua Bukarestnél vendégeskedünk, majd a Bajnokok Ligája meccs másnapján már újra a Népligetben kell medencébe ugrani a KSI ellen.

E.ON FÉRFI VÍZILABDA OB I
Alapszakasz 3. forduló, 2018. október 31., szerda
FTC-Telekom Waterpolo – AVUS 16-6 (4-1, 4-1, 5-1, 3-3)
Gólszerzőink: Jansik 3, Jaksic 2, Gál 2, Kállay 2, Mezei 2, Pohl 2, Younger, Vámos, Sedlmayer