Ketten a válogatottban

2018. január 29., hétfő 14:43 | 1 éve 21 napja 22 órája 36 perce
Két ferencvárosi játékos, Csehó-Kovácsné Kasó Orsolya, és Kövesdi Vivien is bekerült a magyar női vízilabda-válogatott görögországi Európa Kupa selejtezőjére utazó keretbe.
Ketten a válogatottban

A magyar női vízilabda-válogatott szövetségi kapitánya, Bíró Attila kijelölte a görögországi Voloszban megrendezendő Európa Kupa-selejtezőre utazó keretét. A nemzeti csapat hétfőn még egy korábbi meccskerettel játssza le a Hajós-uszodában az oroszok elleni világliga mérkőzését, a szakember viszont több poszton is változtatott ehhez képest a csütörtöktől vasárnapig tartó EK-selejtezőre kijelölt csapatban. Így bekerült a keretbe a Ferencváros két játékosa, a kapus Csehó-Kovácsné Kasó Orsolya, valamint Kövesdi Vivien is.

"Nagyon örültem a hírnek, hogy bekerültem az utazó keretbe, ez az első lépés a stabil felnőtt válogatottság felé vezető úton. Izgatottan várom az utazást, szeretnék bizonyítani, és úgy érzem, ez a négy mérkőzés remek alkalom lesz erre" - mondta az Európa Kupa-selejtezővel kapcsolatos várakozásairól 23 éves játékosunk, Kövesdi Vivien.

A csapat a hétfői világliga-meccs másnapján, kedden utazik el Görögországba, ahol csütörtöktől sorrendben Olaszországgal, Németországgal, Görögországgal, és Izraellel találkozik majd.

A magyar női vízilabda-válogatott Európa Kupa-kerete
Kapusok: Kasó Orsolya (FTC), Lekrinszki Gina (Szentes)
Mezőnyjátékosok: Csabai Dóra (UVSE), Gurisatti Gréta (Dunaújváros), Gyöngyössy Anikó (BVSC), Horváth Brigitta (Dunaújváros), Kövesdi Vivien (FTC), Kuna Szonja (BVSC), Leimeter Dóra (BVSC), Máté Zsuzsanna (BVSC), Parkes Rebecca (UVSE), Szilágyi Dorottya (Dunaújváros), Vályi Vanda (Dunaújváros)