Kiütéses folytatás

2017. november 8., szerda 20:07 | 1 éve 4 napja 9 órája 43 perce
Női vízilabda-csapatunk 21-9-re legyőzte idegenben az UVSE Margitszigetet az OB I 6. fordulójában.
Kiütéses folytatás

A Magyar Kupa-selejtezőhöz hasonlóan jól alakult női pólósaink – csapatunk a Népligetben megrendezett selejtezőn 16-7-re nyert – számára az UVSE Margitsziget elleni idegenbeli bajnoki mérkőzés, miután az első negyedben négy gólt szerzett és egyet sem kapott. A második játékrészben ugyan feljavult az újpesti csapat támadásban, de Béres Gergely tanítványai így is négyszer voltak eredményes. A harmadik negyedet 4-3-ra nyertük meg, majd a záró nyolc percben ismét megrázták magukat a mieink és kilenc gólt lőttek az UVSE négy találatával szemben, így rendkívül magabiztos, 21-9-es győzelmet arattak.

A Ferencvárosban Bujka Barbara, Kövér Kis Réka, Gémes Alexandra és Kövesdi Vivien is egyaránt három-három gólt szerzett, csapatunk pedig sorozatban harmadik sikerét aratva feljött az ötödik helyre a tabellán.

„Gratulálok a lányok, biztató eredmény, hogy 21 gólt lőttünk. A mérkőzést a megbeszéltek szerint kezdtek a lányok. Az első negyedben nagy előnyre tettünk szert, ezáltal eldöntöttük a találkozót. Utána egy kicsit kiengedte a lányok, amit viszont egy nehezebb ellenféllel szemben nem lehet és egy ilyen meccsen a kilenc kapott gól az sok.” – értékelte a mérkőzést Béres Gergely vezetőedző.

NŐI VÍZILABDA OB I
6. forduló
UVSE Margitsziget – FTC 9-21
(0-4, 2-4, 3-4, 4-9)
FTC-gólszerzők: Kövesdi (3), Illés H. (3), Bujka (3), Kövér Kis (3), Gémes A. (3), Gerendás M. (2), Vogt (2), Muzsnay, Péter D.