Kötelező feladat

2018. november 6., kedd 20:34 | 2 hónapja 9 napja 16 órája 38 perce
Az FTC-Telekom férfi vízilabdacsapata Szentesen játszik bajnokit szerda este. A címvédőnek nem lehet probléma a három pont megszerzése.
Kötelező feladat

Még csak november hetedik napja következik, de a Ferencváros férfi vízilabdacsapata már a harmadik találkozójára készül ebben a hónapban. A bukaresti BL-siker és a KSI elleni hazai bajnoki győzelem után ismét idegenbe látogatnak a mieink, de most nem a határon túlra, hanem Szentesre. A két együttes eredményeit látva kijelenthető, hogy a zöld-fehéreknek kötelező megszerezniük a három pontot.

Szerda este ugyanis az ob I-ben még nyeretlen Szentes a veretlen FTC együttesét fogadja az alapszakasz 4. fordulójában. A hazaiak a bajnokság eddigi meccsein három erősebb csapattól szenvedtek vereséget. Az Egertől 16-7, a Honvédtól 10-5, a BVSC-től pedig 12-9-re kaptak ki, míg a címvédő három gyengébb képességű együttest győzött le. A Pécset 15-9-re, az AVUS-t 16-6-ra, a KSI-t pedig 17-6-ra. Ha minden sorozatot figyelembe veszünk, akkor a Fradira így is igaz a veretlen jelző, a Szentes azonban nyert két meccset a Magyar Kupában az AVUS és a KSI ellen.

A Szentes és az FTC több mint két év után játszik ismét egymás ellen. 2016. szeptember 23-án 17-3-ra győztünk a Csongrád megyeiek ellen a Magyar Kupában. Ezzel az eredménnyel valószínűleg most is kiegyezne Varga Zsolt és csapata.

E.ON FÉRFI VÍZILABDA BAJNOKSÁG
Alapszakasz 4. forduló
2018.11.07., 19:00, Szentes
METALCOM SZENTES – FTC-TELEKOM WATERPOLO