Kupasorsolás

2017. november 3., péntek 15:10 | 1 éve 9 napja 15 órája 21 perce
Kisorsolták a női vízilabda Magyar Kupa negyeddöntőjének a párosítását. A Fradi a Szentessel játszik a legjobb nyolc között.
Kupasorsolás

Ma délben a Magyar Vízilabda Szövetség székházában kisorsolták a női Magyar Kupa párosítását. A legjobb nyolc között a Szentest kapta ellenfélnek csapatunk. Az oda-visszavágót jövő hétvégén rendezik. A Fradi Szentesen kezd, majd vasárnap hazai medencében harcolhatja ki a négy közé jutást.

Csapatunk az első csoportkörből a harmadik helyen jutott be a negyeddöntőbe. A népligeti fordulóban két győzelem, egy vereség, egy döntetlen volt a mérlege a Fradinak. A Szentes szintén hazai környezetben játszotta az első kört, ahonnan két győzelemmel és két vereséggel harcolta ki a negyeddöntős szereplést. A bajnokságban az ötödik helyen áll hasonló mérleggel. Az FTC jelenleg a nyolcadik, de az első három fordulóban a tavalyi dobogósokkal mérkőzött meg.
A Magyar Kupa negyeddöntőt jövő hétvégén, a Final Fourt december 9-10-én rendezik.

„Szerencsésnek mondhatom a sorsolást abból a szempontból, hogy elkerültük a három nagyot, a tavalyi év dobogósait. Úgy látom az előző szezon érmesei után a negyedik helyért a bajnokságban a Szentes lehet a legnagyobb riválisunk. Örülök, hogy ott kezdünk és a Népligetben lesz a visszavágó. Még szeptember elején a szentesi tornán egy szoros mérkőzést játszottunk ellenük, akkor még feléjük billent a mérleg. A Fradinak hatalmas dolog lenne egyből az első évben bejutni a Magyar Kupa Final Fourba.” – mondta a sorsolás után Béres Gergely vezetőedző.

A negyeddöntőig még két bajnoki mérkőzést is játszik a Fradi, először szombaton, 14 órától a Tatabánya lesz az ellenfél a Népligetben.

Női Magyar Kupa negyeddöntő párosítás
2017.november 11-12.
Szentes – FTC
BVSC-Szeged
ZF Eger – UVSE
Racionet Honvéd - Dunaújváros