Látom a tüzet

2018. május 9., szerda 16:00 | 7 hónapja 4 napja 18 órája 55 perce
Az FTC-PQS Waterpolo vezetőedzője, Varga Zsolt rendkívül motiváltnak látja játékosait, akik már javában készülnek a Szolnok elleni bajnoki döntőre – INTERJÚ!
Látom a tüzet

– A Ferencváros már két hete bejutott a döntőbe. Mivel tudja a szakmai stáb megtartani azt a tüzet, ami a játékosokban lobogott az Euro Kupa visszavágóján?
– A tűz nem kérdés, azt minden nap látom a csapaton. Motiváltak a játékosaim, hiszen az aranyéremért csatázunk majd Európa egyik legjobb együttese ellen, amely a Bajnokok Ligája és a magyar bajnokság címvédője is. A döntőre való felkészülés során többször kétkapuztunk, és megpróbáltuk meccshangulatúvá tenni az edzéseket, hogy olyan legyen, mintha mérkőzést játszanánk.

– Mi dönthet a fináléban?
– Azt érzem, hogy a fegyelem és a türelem. Fontos lesz a kapusok teljesítménye, és az emberelőnyök kihasználása is, de végső soron az dönthet, hogy melyik fél képes végig koncentrálni úgy, hogy háromnaponta jönnek a meccsek egymás után.

– Küzdeni mindig, feladni soha.
– Így van! Hinnünk kell magunkban, és szükségünk van a fradisták támogatására is. Nemrég körbesétálhattunk a Groupama Arénában az Euro Kupa-címvédés után. Hatalmas élmény volt, hogy annyi ember abban a pillanatban nekünk tapsolt. Egy-egy mérkőzésen is ugyanekkora pluszt ad a drukkerek szeretete, ezért azt remélem, hogy a szurkolóink mellettünk állnak majd a döntő során is, és együtt küzdhetünk meg a bajnoki címért.

A Varga Zsolttal készült teljes interjút keresd a döntő meccsfüzetében vasárnap a Komjádi uszodában.

FÉRFI VÍZILABDA OB I
Döntő, 1. mérkőzés, 2018.05.13., vasárnap, 17:45
Császár-Komjádi Sportuszoda

FTC-PQS Waterpolo – Szolnoki Dózsa
Jegyek: elővételben az FTC Népligeti Sportközpontjában (H-P.:14.00-19.00), a Groupama Aréna jegypénztárában (K-P.: 10.00-18.00), és a mérkőzés előtt egy órával a Komjádi-uszodában (Vasárnap: 16:15-től a döntő kezdetéig.)
A párharc az egyik csapat harmadik győzelméig tart.