Már Szuperkupa-győztesként

2018. december 3., hétfő 17:44 | 2 hónapja 12 napja 17 órája 18 perce
Újabb kemény csata vár friss Szuperkupa-győztes Ferencváros férfi vízilabdacsapatára, amely a spanyol Barcelonetát fogadja a a Bajnokok Ligája negyedik fordulójában, a Császár-Komjádi Sportuszodában.
Már Szuperkupa-győztesként

Alig telt el pár nap azóta, hogy Kállay Márk bedobta a mindent eldöntő ötméterest az Olympiakosz Pireusz kapujába, újabb kemény ütközet vár a Ferencvárosra. Éppen ezért szerda este el kell felejteni, hogy örömmámorban úszott az egész csapat és Varga Dénes kisfia segítségével felemelte a Szuperkupát, hiszen egy másik korábbi Bajnokok Ligája-győztest fogadunk a Császár-Komjádi Sportuszodában.

A spanyol bajnok Barceloneta érkezik hozzánk, amely elképesztő eredményeket tud felmutatni a BL-ben. Az elmúlt öt évben ugyanis csak egyszer nem tudott továbbjutni csoportjából, ez idő alatt pedig a rengeteg tapasztalat mellett szép számmal gyűjtögették az érmeket is a barcelonaiak. Háromszor lettek bronzérmesek, 2014-ben pedig megnyerték a legrangosabb európai kupasorozatot. A Barceloneta legyőzése tehát egy újabb nem mindennapi siker lenne a Fradi számára. Szerdai ellenfelünk azonban nem csak a múltban szerepelt kiválóan. A jelenlegi szezonban mindhárom eddigi meccsét megnyerte, így vezeti a csoportot a Pro Recco és az FTC előtt.

Ezen a találkozón ugyan nem kupa, hanem három pont jár majd a győztesnek, de a végelszámolásnál ez is rendkívül sokat érhet. Kérjük tehát a drukkerek segítségét, mert a Bajnokok Ligájában is szükségünk van a buzdításotokra. Emellett arra kérünk mindenkit, hogy hozzon magával egy mikuláscsomagot is, amit a csapat a Cseppkő utcai gyermekotthon kis lakóinak szeretne majd átadni.

LEN FÉRFI VÍZILABDA BAJNOKOK LIGÁJA
Csoportkör 4. forduló, 2018. december 5, szerda, 19:00
Budapest, Császár-Komjádi Sportuszoda
FTC-TELEKOM WATERPOLO – CNA BARCELONETA (spanyol)
Jegyár: 2000 Ft | csak helyszínen vásárolható a meccs előtt
Élő közvetítés: M4 Sport