Sikerülhet

2018. május 22., kedd 16:59 | 6 hónapja 19 napja -1 órája 43 perce
Szerdán folytatódik a férfi vízilabda bajnoki döntő, mivel a Szolnok nyerni tudott legutóbb a Komjádiban. A három győzelemig tartó párharcban viszont még mindig az FTC vezet 2-1-re.
Sikerülhet

„Ilyen a sport. Az egyik nap mennyország, a másik nap pokol.” Ezt nyilatkozta vezetőedzőnk, Varga Zsolt a szombati hazai vereség után. Az FTC-PQS Waterpolo ugyanis múlt hét szerdán még fantasztikus játékkal tudott nyerni idegenben a címvédő ellen 14-9-re, majd következett három nappal később ennek a meccsnek a szöges ellentéte. Egy olyan találkozó, ahol semmi nem jött össze csapatunknak. A Szolnok 14-6-os sikert aratott a Komjádi uszodában, de a három győzelemig tartó párharcot még mindig a Ferencváros vezeti 2-1-re.

„Ezzel a mérkőzéssel egy újabb lap került be a Bajnoki Döntő Könyvébe, ahol a Szolnok ugyanúgy, mint eddig BL-győztes, bajnokcsapat, és ez nem változik meg mindaddig, míg valaki le nem győzi őket. Tudtuk idáig is, de a szombati találkozón látni is lehetett, hogy nagyon jó együttesről van szó. Ha nekik sikerült, nekünk is sikerülhet az, hogy új lappal indítunk. Most fel kell kapaszkodnunk a pokolból és újra el kell kezdenünk játszani.” - mondta Varga Zsolt.

Csapatunk már megmutatta idén, hogy képes Szolnokon nyerni, hiszen az eddigi két mérkőzésén - az alapszakaszban és a döntő második felvonásán - legyőzte a címvédőt saját közönsége előtt. Mindenesetre azt látni kell, hogy a finálé eddigi találkozóin mindig több találattal nyert az egyik fél. Talán a szerdai lesz az első meccs, amikor mind a két csapat a legjobbját nyújtja és csak egy gól dönt majd.

A finálé negyedik mérkőzését ezúttal a Duna World-ön láthatják élőben 18 óra 15 perctől, illetve a fradi.hu-n élő szöveges közvetítésben követhetik az eseményeket.

FÉRFI VÍZILABDA OB I
Döntő, 4. mérkőzés, 2018.05.23., szerda, 18:15
Szolnoki Uszoda
Szolnoki Dózsa – FTC-PQS Waterpolo
A párharc az egyik csapat harmadik győzelméig tart. Az állás 2-1 a Fradi javára.

Közvetítés:
- Élőben a Duna World csatornán és az m4sport.hu internetes oldalon
- A fradi.hu oldalon élő szöveges tudósítás
- Felvételről az M4 Sporton 22:45-től