Tökéletes győzelem!

2018. február 3., szombat 19:15 | 1 éve 16 napja 16 órája 43 perce
Férfi vízilabdacsapatunk 17-4-es győzelmet aratott a Vasas ellen!
Tökéletes győzelem!

Az OB I 13. fordulójában férfi vízilabdacsapatunk a Vasas ellen küzdött meg a bajnoki pontokért a Császár-Komjádi Sportuszodában.

Az esélyeknek megfelelően alakult az első negyed: Jaksic gyors góljával hamar vezetést szereztünk (0-1), amit Vámos szép átlövésével növeltünk (0-2). Mindemellett szikár, stabil védekezésünkkel a Vasas nem tudott mit kezdeni, elöl viszont Varga Dénes a kapunak háttal belőtte harmadik találatunkat, amit követően az angyalföldiek időt kértek. A kapuban Vogel Soma kezdett, aki a meccs folyamán többször is remekül jött ki a kapujából, nagyokat védett, együtt élt a játékkal. Nem csak hátul, elöl is magabiztosak voltunk, a játékrész utolsó találatát Stefan Mitrovic lőtte be, így 4-0-s előnnyel várhattuk a folytatást.

A második negyedben is akadtak szép gólok: Madaras Norbert szinte a dudaszó pillanatában vágta be a hálóba a labdát (0-5), de erre már a Vasasnak is volt válasza. Bencz Rolf távoli lövéssel szépített (1-5), majd Vogel újabb szép védését követően Madaras szinte lemásolta előző találatát, a dudaszó pillanatában 1-6-ra módosította az állást. Egy szabálytalanságokkal tarkított, kevésbé látványos időszakot követően Varga Dénes lőtte meg újabb találatunkat (1-7), majd Sedlmayer Tamás is betalált, így hétgólos előnnyel (1-8) várhattuk a mérkőzés második felét.

A fordulást követően sem állt be nagy változás a játék képében: remekül védekezett a csapatunk, míg elöl sorra potyogtak a ferencvárosi gólok. Jansik Szilárd közelről talált be (1-9), aztán követően Bóbis szépített (2-9), ezt követően viszont sorrendben jött Vámos Mártontól (2-10), Varga Dénestől (2-11), Manhercz Krisztiántól szinte a medence széléről (2-12), valamint Német Tonitól (2-13) is egy-egy gól. A játékrész végén a Vasas Burián Gergely révén egy újabb gólt lőtt (3-13).

A záró játékrészben továbbra is a ferencvárosi közönség járt a legjobban, hiszen sok csodás gólt láthatott. Jaksic újabb találatával már 3-14-re vezettünk, de erre még érkezett Manhercz büntetőből szerzett találata (3-15), majd Varga Dénes zseniális távoli átlövése (3-16). Tizenhetedik találatunkat Manhercz lőtte be, és ugyan Bóbis büntetőből túljárt Vogel eszén, de így is már 13 gólos előnyre tett szert csapatunk (4-17).

Ez az utolsó másodpercekben már nem változott, így kijelenthető, hogy Varga Zsolt csapata kitűnőre vizsgázott a Vasas elleni találkozón: a mieink végig hajtottak, és a nagy előny tudatában is mindent megtettek azért, hogy gólokkal szolgálják ki a ferencvárosi közönséget!

A csapat 17-4-re győzött! Szép volt, fiúk! Hajrá, Fradi!OB I, 13. forduló
Vasas – FTC-PQS Waterpolo 4-17 (0-4, 1-4, 2-5, 1-4)
Gólszerzőink:
Varga Dénes (4), Manhercz (3), Vámos (2), Madaras (2), Jaksic (2), Sedlmayer, Jansik, Mitrovic, Német