Vámos ötször

2017. december 15., péntek 22:05 | 1 éve 1 hónapja 1 napja 22 órája 22 perce
Férfi vízilabdacsapatunk a vártnak megfelelően, magabiztosan, gólzáporos mérkőzésen 17-7-re győzött Kaposváron bajnoki mérkőzésen. Vámos Márton öt gólt szerzett.
Vámos ötször

Az első fordulóból elhalasztott mérkőzést pótolták a csapatok az őszi szezon végén. Kevés gólon tartani az ellenfelet és sokat lőni, ezzel a tervvel ugrottak vízbe játékosaink. Az első negyedben tartotta magát a tervhez csapatunk, négyet vágott egymás után a hazai kapuba. Szirányi Balázs kezdte, Jansik Szilárd folytatta. Manhercz Krisztián lőtte a harmadikat, időkérés után, csapatkapitányunk, Madaras Norbert a negyediket. A kaposváriak a negyed végén szépítettek.

Vámos Márton triplával indítottuk a második játékrészt. A kapunkat Vogel Soma védte, bár nem mozgatták meg a hazaiak lövői. Mitrovic büntetőjével nőtt tovább a különbség. Szép játék után Német Toni kapta a labdát, fiatal centerünk behúzta. Két emberelőnyt használt ki a hazai együttes és egy akciógólt is szerzett. Az utolsó másodpercben Pohl Zoltán is bevette a Kaposvár kapuját, a Fradi 6-3-ra nyerte a második nyolc percet és nagyszünetre 10-4-re vezetett. Vámos tovább növelte góljai számát a harmadik játékrészben, hatszor találtunk be összesen, így kialakult a tizenegy gólos különbség.

A hazaiak két találattal indították az utolsó negyedet. Hat perc elteltével Varga Dénes lőtt gólt, amivel kialakult a 17-7-es végeredmény.

Férfi Vízilabda OB I
1.fordulóból elhalasztott mérkőzés
Kaposvári VK–FTC-PQS Waterpolo 7-17
(1-4, 3-6, 1-6, 2-1)
Gólszerzők: Vámos 5, Jansik 3, Manhercz 2, Szirányi, Madaras, Mitrovic, Német, Pohl, Sedlmayer, Varga Dénes.