Visszavágó

2018. december 13., csütörtök 16:59 | 1 hónapja 4 napja 11 órája 1 perce
Az FTC-Telekom Waterpolo női csapata ismét ott van a Magyar Kupa Négyes Döntőjében, ahol pénteken az UVSE lesz az ellenfele.
Visszavágó

A Ferencváros női vízilabdacsapata tavaly, története első szezonjában bronzérmet nyert a Magyar Kupában. Ez az érem azonban még ennél is fényesebb lehetett volna, hiszen együttesünk karnyújtásnyira volt a finálétől. A címvédő és magyar bajnok UVSE ellen ugyanis az esélytelen nyugalmával ugrottak medencébe lányaink és ez olyannyira volt jótékony hatással ránk, hogy 7-7-es döntetlennel ért véget a rendes játékidő. De az ötméteresepárbajban már megremegtek a kezek, így alulmaradtunk az elődöntőben a végső győztessel szemben.

A sors most úgy hozta, hogy ismét az UVSE-vel kell megküzdenünk a döntőbe jutásért, de ezúttal már jóval nagyobb rutinnal kezdhetjük a meccset, mint egy éve. Ez már a két csapat novemberi bajnoki mérkőzésén is látható volt, ahol ugyan végig hátrányban voltunk és 9-7-re vesztettünk, de a harmadik negyedben még egyenlíteni tudtunk 6-6-ra. Ennek a meccsnek is erőt kell adnia a Ferencvárosnak, hiszen egy találkozón eltüntethető a különbség, illetve visszavághatunk a tavalyi vereségért is.

Az elődöntőt a Tüske uszodában rendezik 16 órától. A belépés ingyenes, ám regisztrációhoz kötött. A kérelmeket az adatok felsorolásával (név, email cím, telefonszám) a regisztracio@waterpolo.hu címre lehetett elküldeni, egy email címről négy ingyen belépő igényelhető.

WATERPOLO.HU NŐI MAGYAR KUPA
December 14., péntek, elődöntő, Tüskeuszoda
UVSE – FTC-Telekom, 16:00
Dunaújvárosi Egyetem-Maarsk Graphics – BVSC-Zugló, 17:30

Döntő
December 16., vasárnap, Komjádi uszoda
női mérkőzés, 14:00
férfi mérkőzés, 16:00