Káprázatos hétvégét zárt atlétika szakosztályunk!

2018. szeptember 9., vasárnap 18:58 | 4 hónapja 8 napja 1 órája 2 perce
Atlétika szakosztályunk felülmúlva az elvárásokat a kiemelkedő, negyedik helyen végzett a székesfehérvári csapatbajnokságon.
Káprázatos hétvégét zárt atlétika szakosztályunk!

A Ferencváros sportolói szombaton már több szép eredményt elértek, távolugrásban és a 4x100 méteres gyorsváltóban értünk el első helyet.

Vasárnapra is maradtak azonban kiemelkedő teljesítmények! Férfi hármasugrásban a dobogó mindhárom fokán FTC-versenyző állt (sorrendben: Galambos Tibor, Lapite Rajmund és Prekli Zoltán), 200 méteres futásban Szabó László győzött, ”A”-jelű férfi 4x400-as váltónk pedig a második helyen zárt.

Összetettben így a negyedik helyen végzett a Fradi, amivel a szakosztály messze túlszárnyalta az előzetes várakozásokat.

- Káprázatos hétvégén vagyunk túl! A verseny előtt is elmondtam, hogy a sérültek és a hiányzók miatt rengeteg fiatallal versenyzünk, ezért a hetedik-nyolcadik helyre várjuk a csapatot. Ehhez képest a tavalyinál két hellyel előrébb végeztünk. Mindenki a maximumot hozta ki magából, nagyon meg vagyok elégedve a csapattal! Érződött a versenyzőkön, hogy a Fradiért mindent megtesznek, mindenkinek az volt a legfontosabb ezen a hétvégén, hogy a lehető legjobban teljesítsünk. A Ferencvárosnak ismét van egy igazán zöld-fehér lelkületű csapata! - értékelte a hétvégi teljesítményt Vágóné Solti Mária szakosztályvezető.

ATLÉTIKAI CSAPATBAJNOKSÁG, DÖNTŐ, SZÉKESFEHÉRVÁR
AZ FTC SPORTOLÓINAK EREDMÉNYEI
VASÁRNAP

Női félmaraton: 8. Csáki Enikő, 10. Fekete Andrea, 13. Szász Imola
Női magasugrás: 3. Erős Enikő, 6. Van Doremalen Dóra, 11. Goschi Anna
Férfi hármasugrás: 1. Galambos Tibor, 2. Lapite Rajmund, 3. Prekli Zoltán, 10. Abdul Kevin Kristóf
Női 100 m gát: 7. Ley Fanni
Férfi 110 m gát: 6. Galambos Tibor
Férfi 800 m: 8. Fekete Gábor
Női távolugrás: 16. Gődény Pálma
Férfi gerelyhajítás: 9. Petz Barnabás
Női 200 m: 9. Papadopulu Phaedra
Férfi 200 m: 1. Szabó László, 4. Pozsgai Dániel, 7. Varga Dániel
Férfi 5000 m: Vágó András nem ért célba
Női 4x400 m: 7.FTC „A”(Heiden Zoé, Papadopulu Phaedra, Tollas Gizella Boglárka, Szedlák Zsófia), 11. FTC „B” (Budai Anna, Gődény Pálma, Ley Fanni, Sinka Gabriella)
Férfi 4x400 m: 2. FTC „A” (Szabó László, Varga Dániel, Fekete Gábor, Pozsgai Dániel), 7. FTC „B” (Krisztián Bence, Kovács Dániel, Gáspár Ferenc Balázs, Vágó András)