Ötödik helyezés

2017. június 13., kedd 12:31 | 11 hónapja 8 napja 23 órája 21 perce
Az FTC csapata az ötödik helyen zárta a diák kötöttfogású csapatbajnokság miskolci döntőjét.
Ötödik helyezés

Mint arról korábban ITT beszámoltunk, a Ferencváros diák korosztályú csapata a harmadik helyen kvalifikálta magát a diák kötöttfogású csapatbajnokság budapesti területi versenyéről a miskolci országos döntőbe.

A házigazda Diósgyőri BC csarnokában megrendezett döntőn a diák korosztályban 18 csapat vett részt, a bajnok végül az ESMTK csapata lett. A Ferencváros csapata az előkelő 5. helyen végzett.

„Nem volt sikeres ez a döntő, de ehhez a külső körülmények is hozzájárultak. Az egy héttel ezelőtti budapesti selejtezőből a serdülőcsapatunknak is itt kellett volna lennie, de csak a diákjaink jutottak tovább. Alapvetően mindkét együttesünk éremesélyes volt. Miskolcon jól kezdtünk, megnyertük a csoportunkat, a hat csoport győztesét pedig ezután kisorsolták két hármas csoportba. Itt összejött a legerősebb hármas, az ESMTK, a Dorog és mi. Sajnos szinte megnyert meccseket veszítettünk el a párharcok során, így kikaptunk mindkét csapattól. Az ötödik helyért a Haladást vertük meg.” – értékelte a versenyt Kiss Sándor edző.

EREDMÉNY
DIÁK KÖTÖTTFOGÁSÚ CSAPATBAJNOKSÁG, DÖNTŐ, MISKOLC

1. ESMTK
2. Diósgyőri BC
3. Dorogi NC
4. Ceglédi VSE
5. FTC
6. Haladás VSE