Győri erőfelmerő

2017. február 17., péntek 14:15 | 1 éve 4 hónapja 3 napja 19 órája 57 perce
A Ferencváros kajakozói kiváló eredményeket értek el a Győrben rendezett hagyományos erőfelmérőn.
Győri erőfelmerő

Versenyzőink négy számban mérték össze erejüket. Cooper-futás, 30 másodperces húzódzkodás, egyperces lábemelés és 30, illetve 40 kilóval való egyperces fekvenyomás szerepelt a programban. Az ifjúsági mezőnyben Gergő Bálint több számban is kiemelkedően teljesített: 3248m-t futott, 37-et húzódzkodott és 36 lábemelés végzett.

Ebben a korosztályban remekelt még Lászlófalvi Dominik, aki az összesített húzódzkodásban a legtöbbet (38-at) teljesítette. Havadi István lett a „legerősebb” versenyző, miután megnyerte az összesített fekvenyomást. A ferencvárosi kajakosok az ifjúsági korosztály összesített versenyében is az élen végeztek.

A lányok is kitűnően szerepeltek. Torda Csenge minden számban nagyon jól teljesített, végül a második helyet szerezte meg a 2002-es korosztályban, Fekete Dóri pedig a 2001-esek között a harmadik lett. A 2006-ban született mini-kajakosok is odatették magukat: Fodró Ádám második, míg Gazdag Marcell hatodik lett.

Szinte minden indulónk 3000 méter felett futotta a 12 perces felmérést, valamint mindenki előrébb lepett a tavalyi helyéhez képest, A verseny megmutatta, hogy fiataljaink jó formában vannak és a téli alapozás jól sikerült, így nagy reményekkel vághatunk neki a 2017-es szezonnak.