Három érem

2018. május 16., szerda 15:46 | 6 hónapja 27 napja 19 órája 14 perce
Az FTC női torna szakosztálya három dobogós helyezéssel zárta a hétvégi Zsebibaba Utánpótlás Budapest és Vidék Bajnokságot.
Három érem

A Magyar Torna Szövetség az elmúlt hétvégén rendezte meg a Zsebibaba Csapatbajnokság első fordulóját. Az utánpótlás Budapest és vidék bajnokságon három korcsoportban összesen 37 csapat indult, a Ferencváros női torna szakosztálya összesen négy csapattal képviseltette magát.

A legkisebbek, vagyis az I. korcsoportban induló hatéves fradisták fantasztikusan szerepeltek, életük első bajnoki versenyét megnyerték, ezzel Budapest-bajnokok lettek! Eredményük értékét még tovább növeli, hogy nagy előnnyel vezetnek az országos bajnoki eredményszámításban is. A csapat tagjai: Horváth Barbara, Horváth Veronika, István Hanga, Lukács Melinda, Molnár Veszna, Sándor Galina, Vajda Lea

Szépen versenyeztek a II. korcsoportos, 7-8 éves lányaink is, akik ezüstérmet szereztek, és szintén a második helyen állnak az országos összesítésben. A csapat tagjai: Bagdány Lilien, Hosnyánszki Petra, Hürkecz Mira, Nagy Petra, Simon Boglárka, Vatai Blanka, Zimoványi Luca. Ugyanebben a korcsoportban „B” csapatunk az 5. helyen végzett.

III. korcsoportos csapatunk sem maradt le a többiekről, szintén ezüstérmesek lettek, ráadásul többen ennek a csapatnak a tagjai közül is először versenyeztek bajnoki rendszerben. A csapat tagjai: Amrik Lilla, Balogh Izabella, Bartyik Rézi, Bohács Lili, Gera Hanna, Herczeg Fanni, Nėmeth Szonja.