2021. május 10.
Rebrov lett az Év edzője!
Az MLSZ díjátadóján a klubok szavazatai alapján a mieink vezetőedzője lett a szezon legjobbja!

A RangAdó díjátadón hét férfi kategóriában hirdet győztest az MLSZ (az év játékosa, az év felfedezettje, a gólkirály, az OTP Bank Liga legjobb edzője, a legjobb játékvezető, a legszebb gól és Fair Play-díj). Három kategória (az év játékosa, felfedezettje és edzője) végeredménye most is a klubok szavazatai alapján dőlt el, minden klub részéről a csapatkapitány, a vezetőedző, valamint a legidősebb és a legfiatalabb labdarúgó szavazott az általa legjobbnak tartott 3-3 játékosra kategóriánként.

Ők az év legjobb edzője kategóriában a Ferencvárossal zsinórban harmadik alkalommal is magyar bajnokságot nyert, az együttest pedig a Bajnokok Ligája csoportkörébe vezetett Sergei Rebrovot találták a legjobbnak!

- Számomra mindig is az volt a legfontosabb, hogy ne csak azzal a 11 játékossal dolgozzak együtt, akik játszanak majd az adott meccsen, hanem mindenkivel, aki dolgozik az edzésen a csapatért. Az elején kevesen hitték el, hogy a Fradi bejuthat a BL csoportkörébe. A játékosok azonban nem azt nézték, ki az ellenfél, hanem felkészültek. Azt persze minden futballistám tudta, kinek mi az erőssége az ellenfélénél, de a saját játékunkat akartuk mutatni. Nemcsak azért örültem, mert nyertünk a Molde ellen, hanem hogy a BL csoportkörében játszhatnak a játékosok, és a kint szurkoló drukkerek is velünk örülhetnek. Készen álltunk a BL-re, hálás vagyok a klubnak, hogy minden poszton volt konkurencia. Senki nem tudhatta, hogy a következő meccsen pélyára lép-e, ezért mindent beleadott. Komolyan rotáltunk, egy Ferencváros-szintű csapatnál kulcskérdés, hogy mély legyen a keret. Én is óriási tapasztalatot kaptam a Bajnokok Ligájától - értékelt az M4 Sporton vezetőedzőnk.

A legszebb gólt – ahol Sigér Dávid találata is versenyez - ebben az évben is a szurkolók választják meg. Az M4 Sport oldalán már elindult a szavazás, amelyen az idény során a hónap legszebb találatának választott kilenc gól verseng egymással. A szavazás kedden 12.00 órakor zárul le.

Május 11-én, kedden 20.30-kor a Fair Play-díj nyertese és a gólkirály veheti át az őt megillető elismerést, míg május 12-én, szerdán 20.30-kor a legjobb játékos teheti meg mindezt, valamint a legszebb gól szerzőjét is díjazzák.

Cikkajánló

A Föld Napja: Szedd össze magad!

A Föld Napja alkalmából különleges eseménnyel készül klubunk a Kisvárda elleni labdarúgó bajnokira.

Zachariassen is nézett, amikor Wingo rávágta, hogy…

Futballistáinkat különleges játékra hívtuk, amelyben az Újpest, a Barca és a Liverpool is pontot ért - VIDEÓ

Elindult a jegyértékesítés az MK-elődöntőre

Férfi labdarúgócsapatunk április 24-én, szerdán 20 órakor lép pályára a Nyíregyháza ellen.

Így lehetünk bajnokok szombaton

Férfi labdarúgócsapatunk közel került a bajnoki cím megvédéséhez.

Fradi Kamion a Kisvárda elleni meccsen

A Kisvárda elleni bajnoki előtt drukkereink 14 és 17 óra között megcsodálhatják országjáró járművünket.

FTC-Kisvárda: íme, a meccsnapi ajánlatunk

Ezúttal a Fradi ágyneműket vásárolhatják meg jelentős kedvezménnyel.

Sajtóakkreditáció a Kisvárda elleni bajnokira

A sajtó munkatársai április 19., péntek 12.00-ig adhatják le akkreditációjukat a szombati bajnokira.

Kenan Kodro: „Mind Dejannal vagyunk”

A ZTE ellen eredményes bosnyák támadónk értékelte a mérkőzést – VIDEÓ!

close
Facebook Youtube Instagram TikTok
Viber Spotify Linkedin